counter

Νίκος Βερλέκης: Σπάνια δημόσια έξοδος του ηθοποιού με τη σύζυγό του!

Νίκος Βερλέκης: Σπάνια δημόσια έξοδος του ηθοποιού με τη σύζυγό του!
Νίκος Βερλέκης: Σπάνια δημόσια έξοδος του ηθοποιού με τη σύζυγό του!

Ο Νίκος Βερλέκης τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά του Open, “Η δική μας οικογένεια” και υποδύεται τον “Γρηγόρη Καλτσίκη”.

Ο γνωστός ηθοποιός μπορεί να έχει αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα λόγω των γυρισμάτων, ωστόσο πάντα θα βρει χρόνο για τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η εμφάνιση του Νίκου Βερλέκη με τη σύζυγό του

Πρόσφατα, ο Νίκος Βερλέκης πραγματοποίησε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του, Ευαγγελία.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης “Da” στο θέατρο Ιλίσια με πρωταγωνιστή τον Γρηγόρη Βαλτινό.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR απαθανάτισε τον Νίκο Βερλέκη και τη σύζυγό του να ποζάρουν χαλαροί και ευδιάθετοι.

Να τονίσουμε πως ο Νίκος Βαρλέκης μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας με τη σύζυγό του, Ευαγγελία. Οι δύο τους παντρεύτηκαν το 1986 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Νίκος Βερλέκης: “Η Ειρήνη Παπά ίσως έπρεπε να φύγει πια από τη ζωή”

Νίκος Βερλέκης- Ο χαρακτήρας που υποδύεται στη σειρά “Η δική μας οικογένεια”

Ο Γρηγόρης είναι ο πατέρας της Αγγελικής και της Μυρτώς. Παλιός πολιτικός, έχει υπάρξει βουλευτής για 12 χρόνια και Υπουργός για τέσσερα από αυτά. Συντηρητικός, παλαιών αρχών και αυταρχικός. Υπέρμαχος του «Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» ενώ του αρέσει να γίνονται τα πράγματα πάντα με τον δικό του τρόπο. Νιώθει ότι ήταν καλός σύζυγος και οικογενειάρχης γιατί ήταν πάντα στο σπίτι, έδινε στη γυναίκα του ανέσεις και εξαιρετική εκπαίδευση για τις κόρες του. Ήταν πάντα πολύ σεβαστός, (δεν έχουν γίνει ποτέ γνωστές υποθέσεις). Το όποια παράπονα είχε η γυναίκα του, συνήθιζε να τα καλύπτει με ταξίδια ή ένα ακριβό δώρο. Ποτέ δεν ήταν πολύ στοργικός ή ζεστός με τις κόρες του, αν και τις αγαπά. Πιστεύει ότι ο καλύτερος τρόπος για να δείξει στοργή είναι να κάνει το καθήκον του, παρέχοντας ό,τι χρειάζεται. Ποτέ δεν έδινε αγκαλιές ή τρυφερότητα.

Ήταν πάντα πολύ απαιτητικός με τη μεγάλη του κόρη, την Αγγελική, από την οποία είχε πολλές προσδοκίες για το μέλλον της. Ήταν ξεκάθαρα η αγαπημένη του κόρη, ίσως επειδή ήταν η μεγαλύτερη. Με την Μυρτώ ήταν πιο χαλαρός. Η Αγγελική τον απογοήτευσε πολύ όταν έμεινε έγκυος. Δεν δίστασε να κάνει αυτό που νόμιζε ότι ήταν σωστό, όχι για εκείνον αλλά για την κόρη του. Δεν σκέφτηκε την καριέρα του ούτε τι θα πει ο κόμος, αλλά μόνο το καλύτερο για το μέλλον της Αγγελικής του. Έτσι την έστειλε στους παππούδες στο χωριό και την έκρυψε μέχρι να γεννήσει λέγοντας σε όλους πως πήγε εσώκλειστη σε ένα σχολείο στην Ελβετία και μετά για σπουδές. Μετά από αυτό ο Γρηγόρης αρρώστησε βαριά και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την ενεργό πολιτική δράση. Ενώ η γυναίκα του και μητέρα των κοριτσιών πέθανε από τη στενοχώρια της γι’ αυτό που κάνανε.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR