counter

Nίκος Αναδιώτης: Mιλά για τροχαίο ατύχημα που του άλλαξε την ζωή

Nίκος Αναδιώτης: Mιλά για τροχαίο ατύχημα που του άλλαξε την ζωή
Nίκος Αναδιώτης: Mιλά για τροχαίο ατύχημα που του άλλαξε την ζωή

Νίκος Αναδιώτης

Συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε ο Νίκος Αναδιώτης. Ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε τόσο για την επαγγελματική όσο και την προσωπική του ζωή. Στην συνέντευξή του αναφέρθηκε και στο τροχαίο ατύχημα που άλλαξε τα δεδομένα της ζωής του και τις συνήθειές του. Μεταξύ άλλων, ο συμπαρουσιαστής της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην πρωινή εκπομπή του Alpha, Ηappy Day, μίλησε και για την φιλία του με τον Τόμας Πρωτόπαπα που έφυγε πρόωρα από την ζωή.

Για το τροχαίο ατύχημα:

"Δεν μπορούσα να λειτουργήσω κάτω από συνθήκες πίεσης. Οι γονείς μου βέβαια καλά έκαναν και ήταν αυστηροί, διότι ήμουν άτακτος ως παιδί αλλά και ως μαθητής. Στο παρελθόν έκανε παρακινδυνευμένα πράγματα και ένα από αυτά παραλίγο να του κοστίσει την ζωή.

Παλιότερα, όταν έβγαινα και έπινα αλκοόλ, δεν σκεφτόμουν να μην οδηγώ όταν έχω πιει. Αυτό το πλήρωσα με ένα σοβαρό ατύχημα. Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς. Ευτυχώς εγώ σώθηκα χωρίς γρατσουνιά".

Για τον Τόμας Πρωτόπαπα:

"Δέσαμε πάρα πολύ. Θυμάμαι πως γυρνούσαμε από ξενύχτι και έπαιρνε στις 4.00 το πρωί την γιαγιά του, την έβαζε σε ανοιχτή ακρόαση και της έκανε πλάκα. Ο Τόμας είχε πολύ καλή καρδιά. Και την χειρότερη πλάκα την έκανε με καλοσύνη. Δεν μπορούσες να του κρατήσεις κακία. Ήταν πολύ γλυκό και δοτικός άνθρωπος. Όταν παντρευτήκαμε με την Βασιλική, είχε έρθει από μόνος του, μου έδωσε τα κλειδιά του σπιτιού του στην Κρήτη και μου πρότεινε να πάμε εκεί. Δεν πρόλαβα να πάω, αλλά μου είχε κάνει εντύπωση αυτή η χειρονομία.»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR