counter

Νικολίνα Νικολούζου: "Ήμουν η πρώτη περίπτωση στην Ελλάδα και ένιωθα σαν πειραματόζωο"

 Νικολίνα Νικολούζου: "Ήμουν η πρώτη περίπτωση στην Ελλάδα και ένιωθα σαν πειραματόζωο"
Νικολίνα Νικολούζου: "Ήμουν η πρώτη περίπτωση στην Ελλάδα και ένιωθα σαν πειραματόζωο"

Η Νικολίνα Νικολούζου μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time» και στην Μάρτζυ Λαζάρου μετά την αποκάλυψη για την διεμφυλικότητά της.

Η παίκτρια του My Style Rocks, που αποκάλυψε ότι γεννήθηκε αγόρι και από μικρή ηλικία ξεκίνησε τη φυλομετάβαση αναφέρθηκε στο λόγο που το έκανε αλλά και την αντίδραση της οικογένειάς της.

 «Μίλησα δημόσια για τη διεμφυλικότητά μου γιατί είναι σημαντικό για την προσωπικότητά μου να το γνωρίζει κάποιος και θέλω να δείξω ότι δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεσαι. Τα κορίτσια και οι κριτές δεν το γνώριζαν. Με σόκαρε η αγάπη και η υποστήριξη στα social media. Η ιστορία μου άγγιξε πολύ κόσμο.

Δείτε επίσης - My style rocks: Συγκίνησε με την αποκάλυψή της η Νικολίνα! "Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε σε λάθος σώμα, μια διεμφυλική γυναίκα" 

Στα 11 μου εξήγησα στην οικογένειά μου τα συναισθήματά μου και ότι νιώθω κορίτσι. Η αδερφή μου είχε την πιο αστεία αντίδραση. Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου με αγκάλιασαν. Ήταν δύσκολο να βρούμε ειδικούς να με βοηθήσουν, ήμουν η πρώτη περίπτωση στην Ελλάδα και ένιωθα σαν πειραματόζωο. Μαζί με τη φυλομετάβαση ανακάλυπτα και τον εαυτό μου. Το κοινωνικό περιβάλλον και οι φίλοι μου με αντιμετώπισαν όπως οι γονείς μου. Πιο πολύ δέχθηκα πόλεμο από καθηγητές μου στο γυμνάσιο, παρά από τους συμμαθητές μου», εξομολογήθηκε η Νικολίνα Νικολούζου.

«Ο αγώνας που έχω ρίξει δικαιώνεται. Όσες δυσκολίες κι αν πέρασα, με τη στήριξη των γονιών μου πήγαινα μπροστά», τόνισε η Νικολίνα Νικολούζου.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Νικολίνα Νικολούζου:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR