counter

Νικολέττα Ράλλη: Το "όχι" σε τηλεοπτική πρόταση που έχει μετανιώσει

Νικολέττα Ράλλη: Το "όχι" σε τηλεοπτική πρόταση που έχει μετανιώσει
Νικολέττα Ράλλη: Το "όχι" σε τηλεοπτική πρόταση που έχει μετανιώσει

Συνέντευξη στο People και τη Νάνσυ Παραδεισανού παραχώρησε η Νικολέττα Ράλλη και μεταξύ άλλων μίλησε για την τηλεοπτική της πορεία, αποκαλύπτοντας το «όχι» σε τηλεοπτική πρόταση για το οποίο έχει μετανιώσει.

"Είχα πάει καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης για να μιλήσω για τα βραβεία Mad. Της άρεσα και η αρχισυντάκτριά της, η Ελένη Γελαλή, μου τηλεφώνησε για να κάνουμε ραντεβού και να συνεργαστούμε. Το έβλεπα πολύ θετικά, αλλά τον ίδιο εκείνο Αύγουστο χτύπησε ξανά το τηλέφωνό μου και ήταν η γραμματέας του Σταμάτη Μαλέλη. Κάναμε ραντεβού και μου ζήτησε να κάνω τη μεσημεριανή εκπομπή του σταθμού. Ήταν τη χρονιά που είχε φύγει η Χριστίνα Λαμπίρη. Έμαθα ότι, πριν έρθουν σε επαφή μαζί μου, είχαν προσεγγίσει για το ίδιο πρότζεκτ τη Σίσσυ Χρηστίδου, που είχε αρνηθεί, κι έτσι το πρότειναν σε μένα».

Πόσο εύκολο ήταν για εκείνη να ηγηθεί μιας εκπομπής; «Ήταν μια εξοντωτική χρονιά. Πολλοί μπορεί να είπαν “πού βρέθηκε αυτή και πήρε εκπομπή στο Star;”, αλλά είχα δουλέψει πολύ για να το κάνω αυτό. Έχω περάσει ώρες στα μοντάζ και στο backstage μιας εκπομπής, δεν ξεφύτρωσα από το πουθενά. Η εκπομπή τελικά σταμάτησε τον Απρίλιο, δύο μήνες πριν από το τέλος της σεζόν. Δεν βρήκα ποτέ τον κύριο Μαλέλη για να μου εξηγήσει το λόγο και είχα στενοχωρηθεί πολύ, γιατί είχε απολυθεί η δημοσιογραφική μου ομάδα. Εγώ, επειδή είχα συμβόλαιο, πληρωνόμουν κανονικά μέχρι τη λήξη του. Όσο ήμουν στο κανάλι, ένιωσα ότι είχα τη στήριξη από τους ιθύνοντες. Η αποτυχία δεν με αποθάρρυνε. Αν μου δινόταν, όμως, τώρα η ίδια ευκαιρία, θα χειριζόμουν διαφορετικά κάποια πράγματα. Για παράδειγμα, θα είχα άποψη για τους συνεργάτες μου. Τότε, ο μόνος που είχα ζητήσει ήταν ο Γιώργος Χατζηπαύλου. Πανέξυπνος και με τρομερό ταλέντο».

Το «όχι» σε τηλεοπτική πρόταση που μετάνιωσε: «Μόλις κόπηκε η εκπομπή, ο Βαγγέλης Περρής μου ζήτησε να συμμετάσχω στο «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη ενώ η σεζόν ακόμα έτρεψε. Δεν δέχτηκε και πρέπει να σου πω ότι το μετάνιωσα. Ήταν τεράστιο λάθος». 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR