counter

Νικολέττα Ράλλη: Το "καρφί" on camera για τον Γιώργο Μαυρίδη

Νικολέττα Ράλλη: Το "καρφί" on camera για τον Γιώργο Μαυρίδη
Νικολέττα Ράλλη: Το "καρφί" on camera για τον Γιώργο Μαυρίδη

Πριν από έναν περίπου χρόνο η Νικολέττα Ράλλη και ο Γιώργος Μαυρίδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η παρουσιάστρια, που πλέον έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή, μίλησε το βράδυ της Τρίτης στις κάμερες και ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Γιώργο Μαυρίδη.

Η ίδια δεν θέλησε να απαντήσει, ενώ άφησε να εννοηθεί πως ο Γιώργος Μαυρίδης διατυμπάνιζε τη σχέση τους.

«Τι με ρωτάς τώρα για κάτι που έγινε πέρσι; Δε με ενδιαφέρει καν, δεν το θυμάμαι. Δεν διατυμπάνιζα ποτέ τίποτα. Άλλοι το κάνανε» είπε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Ράλλη.

Τι είχε πει ο Γιώργος Μαυρίδης για τον χωρισμό του από τη Νικολέττα Ράλλη

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Απρίλιο ο Γιώργος Μαυρίδης είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και είχε πει για τους λόγους χωρισμού του από τη Νικολέττα Ράλλη: «Δεν μου αρέσει σε μια σχέση η γκρίνια. Με τον άνθρωπο που θέλεις να έχεις σχέση, θες να περνάς καλά, να διασκεδάζεις. Όταν αυτό παύει να υπάρχει, συνεχίζεις και προχωράς. Σε εμάς έπαψε να υπάρχει αυτό και όμορφα και ωραία το σταματήσαμε, απλά. Δεν ήταν καθόλου ξαφνικό. Χωρίσαμε πολύ πριν μαθευτεί και το κρατήσαμε σε ένα τυπικό επίπεδο. Μιλάμε, όλα καλά… Τώρα όχι δεν έχουμε επαφές. Η κοπέλα έχει το αγόρι της, έχει σχέση».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR