counter

Νικολέττα Καρρά: Ο ρόλος στο “Αυτή η νύχτα μένει”, η προσωπική ζωή και η απάντηση στο ενδεχόμενο ενός δεύτερο γάμου

Νικολέττα Καρρά: Ο ρόλος στο “Αυτή η νύχτα μένει”, η προσωπική ζωή και η απάντηση στο ενδεχόμενο ενός δεύτερο γάμου
Νικολέττα Καρρά: Ο ρόλος στο “Αυτή η νύχτα μένει”, η προσωπική ζωή και η απάντηση στο ενδεχόμενο ενός δεύτερο γάμου

Μια εκ βαθέων συνέντευξη στην εφημερίδα “RealLife” και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα έδωσε η Νικολέττα Καρρά με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά του Alpha “Αυτή η νύχτα μένει”.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ρόλο της, στην προσωπική της ζωή, ενώ απάντησε στις φήμες που την ήθελαν να ξαναπαντρεύεται τρία χρόνια μετά το διαζύγιό της.

Όσα είπε η Νικολέττα Καρρά

Ποιος είναι ο δικός σου ρόλος;

Είμαι μια τραγουδίστρια – κονσοματρίς γιατί και η κονσομασιόν ήταν σε άνθηση εκείνη την περίοδο. Έχει πολύ ενδιαφέρον και δεν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο, σε σειρά τουλάχιστον.

Σε δυσκολεύει κάτι στον ρόλο σου;

Τίποτα. Και μπορεί να ακούγεται υπερφίαλο αλλά αισθάνομαι σαν να ήταν αυτός ο ρόλος για μένα. Είναι λίγο αστείο γιατί δεν είχα καμία σχέση με όλο αυτό, αλλά αισθάνομαι σαν να έπρεπε να γίνει.

Εκτός δουλειάς σε φλερτάρουν ή η αναγνωρισιμότητα τους φρενάρει;

Γενικά δεν με φλερτάρουν έντονα. Από πριν γίνω αναγνωρίσιμη, από κοριτσάκι, δεν μπορώ να πω ότι με φλέρταραν έντονα συχνά. Θυμάμαι ότι τα αγοράκια μικρή με θεωρούσαν σνομπ, αυστηρή, ξινή… Δεν ξέρω τι μπορεί να σκεφτόταν. Γενικά υπάρχει ένα τοίχος. Πάντα το παράπονό μου ότι φλέρταραν περισσότερο τις φίλες μου.

Η προσωπική σου ζωή ενδιαφέρει τα ΜΜΕ…

Διαφωνώ με το ότι ενδιαφέρει. Διεκδικώ να μη συμβαίνει. Δεν κρύβομαι, αλλά δεν έχω διάθεση να πουλήσω την προσωπική μου ζωή. Πάντα ήμουν χαμηλών τόνων στην προσωπική μου ζωή.

Αυτή την περίοδο είσαι καλά στα προσωπικά σου;

Είμαι μια χαρά.

Ισχύει ότι σχεδιάζεις σύντομα να παντρευτείς;

Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Είσαι εύκολη συγκάτοικος;

Δεν το έχω δοκιμάσει. Γενικά δεν ξέρω αν είμαι εύκολη για τους άλλους, όμως έχω ανάγκη τον χώρο μου και τον χρόνο μου. Έχω ανάγκη να κάθομαι μόνη μου στον καναπέ μου, με το σκυλί μου και να μη μιλάω. Δεν πιστεύω πως θα δημιουργήσω πρόβλημα σε κάποιον, αλλά έχω ανάγκη να μείνω μόνη μου.

Το MeToo άλλαξε τη ροή των πραγμάτων;

Πιστεύω πως όλο αυτό δεν θα πάει χαμένο. Εμένα δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο και δεν μπορώ να δω διαφορά. Πιστεύω ότι αυτοί που θα έχουν στο εξής ισχύ κι εξουσία θα προσέχουν περισσότερο πως φέρονται στους υφισταμένους τους.

Είσαι μια ωραία γυναίκα. Δεν προσπάθησαν να σε προσεγγίσουν ερωτικά στο χώρο;

Το να προσπαθήσει κάποιος να σε προσεγγίσει ερωτικά ή να σε φλερτάρει δεν είναι παρενόχληση. Σαφώς και με έχουν φλερτάρει, αλλά δεν έχω βιώσει παρενόχληση, ούτε βίαιες συμπεριφορές. Αυτός ήταν κι ο λόγος που δεν μίλησα όταν προέκυψαν όλα αυτά, γιατί πίστευα ότι πρέπει να μιλήσουν εκείνοι που έχουν υποστεί άσχημες συμπεριφορές. Στη δουλειά, πάντως, μου έχει συμβεί ελάχιστες φορές. Δεν θυμάμαι έντονα σκηνικά φλερτ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR