counter

Νικολέτα Τσομπανίδου: Η απάντηση στον Παναγιώτη Βασιλάκο για το μονόπετρο του "The Bachelor"

Νικολέτα Τσομπανίδου: Η απάντηση στον Παναγιώτη Βασιλάκο για το μονόπετρο του "The Bachelor"
Νικολέτα Τσομπανίδου: Η απάντηση στον Παναγιώτη Βασιλάκο για το μονόπετρο του "The Bachelor"

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Νικολέτα Τσομπανίδου, η οποία αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, αλλά και τον νέο της σύντροφο.

Παράλληλα η νικήτρια του πρώτου «The Bachelor» απάντησε και στις δηλώσεις του Παναγιώτη Βασιλάκου αναφορικά με το δαχτυλίδι που της πρόσφερε στον τελικό του ριάλιτι.

«Έχει γίνει πάρα πολύ συζήτηση για το δαχτυλίδι. Αυτό το δαχτυλίδι είναι η πέτρα του σκανδάλου. Θα πω ότι όντως μου το έδωσε η παραγωγή, αλλά ουσιαστικά με επέλεξε ο Παναγιώτης. Είχε δίκιο, μπορεί να μην τοποθετήθηκα κι εγώ σωστά. Καλά κάνει και είναι ξανά ερωτευμένος, χαίρομαι πάρα πολύ. Κι εγώ έχω προχωρήσει τη ζωή μου, οπότε όλα καλά. Ο σύντροφός μου δεν είχε κανένα πρόβλημα με αυτό το δαχτυλίδι. Ξέρει πολύ καλά ότι δεν σημαίνει κάτι και πως δεν έχω ακόμη συναισθήματα για τον Παναγιώτη. Το δαχτυλίδι το έβγαλα γιατί είναι η πέτρα του σκανδάλου σε όλα. Ο Παναγιώτης είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος και πολύ καλό παιδί. Πραγματικά ήταν κύριος απέναντί μου. Ακόμη και όταν χωρίσαμε και προχώρησε τη ζωή του, δεν το έδειξε κατευθείαν αυτό το πράγμα. Δεν έχουμε κρατήσει κακία, ούτε έχουμε μαλώσει. Εννοείται πως θα του μιλήσω αν τον δω. Τα τυπικά πράγματα εννοείται», είπε η Νικολέτα Τσομπανίδου.

Θυμίζουμε πως ο Παναγιώτης Βασιλάκος είχε δηλώσει σχετικά με τη σχέση του με τη Νικολέτα Τσομπανίδου και το μονόπετρο του «The Bachelor»: «Πολύ καλά έκανε η Νικολέττα και κράτησε το μονόπετρο που της έδωσα. Το μόνο λάθος που κάνει η Νικολέττα είναι ότι λέει σε κάθε της συνέντευξη πως είναι ένα δώρο που μου το έδωσε η παραγωγή και της το έδωσα. Δεν έχει καταλάβει ακόμη τη σημασία. Θα το ξαναπώ για μία και τελευταία φορά. Μπορεί να μου το έδωσε η παραγωγή, αλλά είναι κάτι που το έδωσα εγώ. Θα μπορούσα να το έχω δώσει στη Βίβιαν. Θα έπρεπε να το εκτιμάει περισσότερο. Γιατί αυτό το δαχτυλίδι θα ήθελαν πολλές από το The Bachelor. Δεν θα κάναμε ψεύτική σχέση με τη Νικολέτα μόνο και μόνο για τα μάτια του κόσμου. Ήταν και ένα δύσκολο κομμάτι, γιατί λέγαμε ότι να πούμε τώρα ότι χωρίσαμε, θα μας πουν όλοι ψεύτες. Οπότε είπαμε να τους αφήσουμε όλους να νομίζουν ό,τι θέλουν. Δεν πάει. Τέλος. Και έληξε έτσι».

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR