counter

Νικολέττα Τσομπανίδου: Έπεσε θύμα απάτης! "Πήγα στο αστυνομικό τμήμα"

Νικολέττα Τσομπανίδου: Έπεσε θύμα απάτης! "Πήγα στο αστυνομικό τμήμα"
Νικολέττα Τσομπανίδου: Έπεσε θύμα απάτης! "Πήγα στο αστυνομικό τμήμα"

Θύμα απάτης έπεσε η Νικολέττα Τσομπανίδου, όπως έκανε γνωστό μέσα από βίντεο που ανέβασε στα social media.

Συγκεκριμένα η νικήτρια του πρώτου κύκλου του “The Bachelor” δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από έναν κύριο, ο οποίος της είπε πως της τηλεφωνεί από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, “Open Weekend” και της ζήτησε να κανονίσουν μια συνέντευξη. Η Νικολέττα Τσομπανίδου δέχθηκε, έκλεισε ραντεβού με δημοσιογράφο της εκπομπής, ωστόσο όταν βρέθηκε στο σημείο για τη συνέντευξη, κανείς δεν εμφανίστηκε και ο άνδρας αυτός δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά της.  

Δείτε επίσης - Νικολέττα Τσομπανίδου: Χώρισε και το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Η Νικολέττα Τσομπανίδου για την περιπέτεια που είχε

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» μίλησε στην εκπομπή και περιέγραψε όσα έγιναν.

«Με παίρνει ένας κύριος τηλέφωνο και μου λέει: είμαι ο τάδε, θα σε ενδιέφερε μία συνέντευξη στο Open Weekend στην Τσολάκη; Μου συστήθηκε ως Ορέστης. Ρωτάω με ποια δημοσιογράφο, μου λέει: με την τάδε. Νορμάλ. Και μου λέει: έχεις κάποιο μέρος που θέλεις να κάνουμε τη συνέντευξη ή να βρούμε εμείς; Του λέω: δεν έχω πρόβλημα, βρείτε εσείς». Μου στέλνει μετά στο What’s Up μου τη διεύθυνση, ήταν στη Βάρκιζα. Ξυπνάω, πηγαίνω στο ραντεβού, φτάνω 09:10. Του λέω: μπορείτε να μου στείλετε τον αριθμό της δημοσιογράφου; Μου λέει: δεν είναι εκεί. Και μου στέλνει τον αριθμό της. Παίρνω τον αριθμό αυτό και δεν υπάρχει. Του ξαναστέλνω, δεν απαντάει. Τον καλώ, δεν υπάρχει ο αριθμός. Λέω: τέλεια. Πέρασαν χίλια-δυο πράγματα από το μυαλό μου. Ότι μπορεί να μ’ έστειλαν έξω για να μπουν στο σπίτι, ότι με παρακολουθούν, ότι είναι κάποιος που ήθελε να με δει από κοντά. Τρελό, άρρωστο», είπε μεταξύ άλλων η Νικολέττα Τσομπανίδου στο βίντεο που κοινοποίησε.

«Πήγα στο αστυνομικό τμήμα. Ήξερα πως δεν θα έβγαζα άκρη, απλά ήθελα να δω από πού είναι ο αριθμός», είπε στον αέρα του Open η Νικολέττα Τσομπανίδου.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε η Νικολέττα Τσομπανίδου:  

 

Photo Credits: Instagram - nikoleta_tsompanidou

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR