counter

Νικολέτα Μαυρίδη: Αναπολεί το Survivor- “Χτύπησα, πόνεσα, έκλαψα, αγωνίστηκα”

Νικολέτα Μαυρίδη: Αναπολεί το Survivor- “Χτύπησα, πόνεσα, έκλαψα, αγωνίστηκα”
Νικολέτα Μαυρίδη: Αναπολεί το Survivor- “Χτύπησα, πόνεσα, έκλαψα, αγωνίστηκα”

Πριν από περίπου 1 μήνα η Νικολέτα Μαυρίδη αποχώρησε από το Survivor και επέστρεψε στην Ελλάδα και στην καθημερινότητα της.

Πλέον η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά στιγμές από την ζωή της, με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Όπως φαίνεται η Νικολέτα Μαυρίδη αναπολεί το Survivor, αφού δημοσίευσε μία φωτογραφία της από το παιχνίδι και έγραψε ένα νοσταλγικό μήνυμα.

«Περνούν γρήγορα οι μέρες. Έτσι πέρασε και 1 ολόκληρος μήνας μακριά από το παιχνίδι @survivorgreece Βλέπω φωτογραφίες και μέχρι και σήμερα δεν μπορώ να πιστέψω που βρισκόμουν, τι εμπειρίες έχω αποκομίσει, πόσες στιγμές και ποσά πρόσωπα που θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στο μυαλό μου αλλά πάνω από όλα στην ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ! Αγωνίστηκα, πείνασα, χτύπησα, έπεσα, πόνεσα, έκλαψα, σηκώθηκα πιο δυνατή, τραγούδησα, χόρεψα, πανηγύρισα(νομίζω το καταλάβατε όλοι) και επιβίωσα σε συνθήκες που δεν πίστευα ποτέ πως θα τα καταφέρω... Η πιο δύσκολη, έντονη αλλά και ομορφότερη εμπειρία της ζωής μου...!! Το μεγαλύτερο έπαθλο για μένα...τα παιδιά.

Ευχαριστώ ολόψυχα όλο τον κόσμο για τα μηνύματα και την στήριξη του απέναντι στο πρόσωπο μου... Το εκτιμώ πολύ! Πηγή δύναμης για μένα η οικογένεια μου και οι φίλοι μου, που με περίμεναν με την πιο ζέστη αγκαλιά! Σας αγαπάω πολύ... Να χαμογελάτε, να πιστεύετε στον εαυτό σας και να κυνηγάτε τα όνειρα σας! Καλό καλοκαίρι σε όλους! Για πάντα Κόκκινη ομάδα. RED RED RED. Υ.Γ Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αφανείς ήρωες της παραγωγής, όλη την υπέροχη ομάδα πίσω από τις κάμερες!», έγραψε χαρακτηριστικά η Νικολέτα Μαυρίδη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR