counter

Nικόλας Μπάρκουλης: Ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού στην πρώτη του συνέντευξη

Nικόλας Μπάρκουλης: Ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού στην πρώτη του συνέντευξη
Nικόλας Μπάρκουλης: Ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού στην πρώτη του συνέντευξη

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και την δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα παραχώρησε ο γιος  του μεγάλου ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου Ανδρέα Μπάρκουλη, Νικόλας Μπάρκουλης.

"Τι άλλο δεν θα ξεχάσεις από εκείνον, Νικόλα;" ρωτά η δημοσιογράφος. "Μια φράση του. Μου έλεγε πολύ συχνά: Νικόλα, φέρε μου ένα δροσερό ποτήρι νερό’’. Νομίζω ότι ακούω ακόμα αυτή τη φράση. Δεν θα ξεχάσω επίσης την τελευταία φορά που τον είδα. Ήμασταν στο νοσοκομείο. Τον κρατούσα αγκαλιά. Είχε φτάσει μεσημέρι και έπρεπε να φύγω να ξεκουραστώ. Μου έπιασε το χέρι και μου είπε: Νικόλα σ’ αγαπώ. Του απάντησα: ΄"Και εγώ σ΄αγαπώ μπαμπά".   Καθώς έφευγα ένιωθα την καρδιά μου να χτυπά δυνατά. Σαν να ήξερα ότι δεν θα τον ξαναδώ ζωντανό. Πράγματι, την επόμενη μέρα με πήρε η μάνα μου τηλέφωνο και μου είπε: "Ο πατέρας σου έφυγε’’. Εκεί έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, δεν είχα οξυγόνο, δεν ήμουν ο εαυτός μου"

Και συμπληρώνει: "Ο πατέρας μου πάντα με κοίταζε να είμαι χαρούμενος, ευτυχισμένος, χαμογελαστός, να μην μου λείπει τίποτα. Όταν ήμουν πιο μικρός αναρωτιόμουν που τα βρίσκει τα λεφτά να μας προσέχει, αφού είναι καθηλωμένος στο καροτσάκι. Μετά θυμήθηκα ότι έπαιρνε σύνταξη κοίταζε να φάμε και να ζήσουμε αξιοπρεπώς σε ένα σπίτι. Μας βοηθούσε δηλαδή ακόμα και από το καροτσάκι και αυτό με έκανε να τον βάλω πάνω από όλα".

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR