counter

Νίκολας Κέιτζ: Θα γίνει πατέρας για τρίτη φορά

Νίκολας Κέιτζ: Θα γίνει πατέρας για τρίτη φορά
Νίκολας Κέιτζ: Θα γίνει πατέρας για τρίτη φορά

Μια από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής του βιώνει ο Νίκολας Κέιτζ.

Ο σταρ του Χόλιγουντ θα γίνει για τρίτη φορά πατέρας και σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του από την πέμπτη του σύζυγο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου του Νίκολας Κέιτζ στο περιοδικό People, η 27χρονη Ρίκο Σιμπάτα περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Ο 58χρονος ηθοποιός και η αγαπημένη του παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2021 στο Λας Βέγκας και έχουν 31 χρόνια διαφορά.

Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε στη Σίγκα της Ιαπωνίας και η σχέση τους άρχισε μετά τη διάλυση του τελευταίου γάμου του 56χρονου Νίκολας Κέιτζ, με την Έρικα Κόικ, που διήρκησε μόνο τέσσερις ημέρες το 2019.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Νίκολας Κέιτζ, ο οποίος έκανε πρόταση γάμου μέσω του FaceTime και έστειλε το δαχτυλίδι με εταιρεία κούριερ στην αγαπημένη του στην Ιαπωνία, ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Αύγουστο στη ραδιοφωνική εκπομπή του αδελφού του, Marc Coppola.

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες περί εγκυμοσύνης της πέμπτης συζύγου του, ο Αμερικανός ηθοποιός δήλωσε: «Είναι αλήθεια και είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Να υπενθυμίσουμε πως ο Νίκολας Κέιτζ έχει αποκτήσει δύο παιδιά από προηγούμενες σχέσεις του, την 16χρονη Kαλ -Eλ και τον 31χρονο Γουέστον.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR