counter

Νικόλας Αγόρου: "Δεν μπορούσα να κάνω παρέα με ανθρώπους που έλεγαν είμαστε επαγγελματίες ψεύτες"

 Νικόλας Αγόρου: "Δεν μπορούσα να κάνω παρέα με ανθρώπους που έλεγαν είμαστε επαγγελματίες ψεύτες"
Νικόλας Αγόρου: "Δεν μπορούσα να κάνω παρέα με ανθρώπους που έλεγαν είμαστε επαγγελματίες ψεύτες"

Στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε καλεσμένος ο Νικόλας Αγόρου μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star.

Μέσα σε όλα ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε στους λόγους που δεν ήθελε να κάνει παρέα με συμπαίκτες του την τηλεόραση αλλά και την ανθρωποφαγία που βίωσε.

Όσα είπε ο Νικόλας Αγόρου

«Στο παιχνίδι ο καθένας μας έχει τον δικό του σταυρό, αλλά εγώ πήγα ξεκάθαρα για τα χρήματα. Η τηλεόραση είναι ζόρικο πράγμα, εγώ απέχω από όλα αυτά και δεν μου αρέσουν καθόλου. Θυμάμαι έντονα την πρώτη μου μέρα εκεί αλλά και την τελευταία, γιατί ήθελα να φύγω. Ήθελα να το κάνω για την οικογένειά μου, ήταν πολύ σημαντικό αυτό για εμένα» είπε αρχικά ο Νικόλας Αγόρου.

Δείτε επίσης - Νικόλας Αγόρου: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star (Φωτό)

«Υπάρχει πολύ ανθρωποφαγία, άσχημα πράγματα. Εγώ είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος, αλλά όταν πας εκεί και βλέπεις τόση τοξικότητα δεν γίνεται να μην επηρεαστείς.  Δεν είμαι παίκτης ριάλιτι, λέω μόνο αυτά που έχω ζήσει» πρόσθεσε ο Νικόλας Αγόρου.

Τέλος, ο Νικόλας Αγόρου αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν ήθελε να κάνει παρέα κάποιους παίκτες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν μπορούσα να κάνω παρέα με ανθρώπους που έλεγαν “είμαστε οι πιο ακριβοπληρωμένοι κοπρίτες, είμαστε επαγγελματίες παίκτες ριάλιτι, είμαστε επαγγελματίες ηθοποιοί και επαγγελματίες ψεύτες. Δεν είχα κάτι να πω με αυτούς τους ανθρώπους. Τα καλά όλα γίνονται πίσω από τις κουρτίνες».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR