counter

Νικόλας Αγόρου: 13 + 1 φωτογραφίες του καλογυμνασμένου μαχητή του Survivor!

Νικόλας Αγόρου: 13 + 1 φωτογραφίες του καλογυμνασμένου μαχητή του Survivor!
Νικόλας Αγόρου: 13 + 1 φωτογραφίες του καλογυμνασμένου μαχητή του Survivor!

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής το Survivor 2.

Το reality επιβίωσης ξεκίνησε πολύ δυναμικά και αναμένεται να έχει πολλές ανατροπές. Αρκετοί ήταν οι παίκτες που είχαν αρχίσει να κεντρίζουν το ενδιαφέρον του κοινού μέσα από τα αναγνωριστικά βίντεο που έδωσε ο σταθμός στη δημοσιότητα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα.

Ένας από αυτούς που κατάφερε να γίνει επίκεντρο συζητήσεων στα social media είναι ο Νικόλας Αγόρου.

Ο νεαρός καλογυμνασμένος και με πολλά τατουάζ παίκτης “συζητήθηκε” για τις ικανότητες του στο πρώτο αγώνισμα αλλά και από την εντυπωσιακή του εμφάνιση.

Ο ίδιος είναι mετρ κέντρου εστίασης, ενώ έχει σπουδάσει στο Τμήμα Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Είναι 26 ετών και κατάγεται από την Κόνιτσα Ιωαννίνων, ενώ το τελευταίο χρόνο μετακόμισε στην Αθήνα. Για χρόνια ασχολούταν με τον πρωταθλητισμό αλλά έχει ασχοληθεί και με το χώρο του modeling καθώς έχει φωτογραφηθεί για γνωστή εταιρεία εσωρούχων, στο πλευρό της Κατερίνας Στικούδη και έχει συμμετάσχει και σε video clip της Demy.

Το FTHIS.GR συγκέντρωσε 14 φωτογραφίες από τη ζωή του Νικόλα Αγούρου εκτός παιχνιδιού, από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και, όπως διαπιστώνουμε, ασχολείται πολύ με την γυμναστική, του αρέσουν τα ταξίδια, τα ζώα και να περνάει πολύ και δημιουργικό χρόνο με τους φίλους και την οικογένεια του.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR