counter

Nikkie Tutorials: Η γνωστή youtuber αποκάλυψε πως γεννήθηκε άντρας

Nikkie Tutorials: Η γνωστή youtuber αποκάλυψε πως γεννήθηκε άντρας
Nikkie Tutorials: Η γνωστή youtuber αποκάλυψε πως γεννήθηκε άντρας

Η Nikkie tutorials αποτελεί μία από τις πιο γνωστές youtuber και influencer παγκοσμίως καθώς έχει 12,5 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube και 13 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram .

H Nikkie de Jager, όπως είναι το κανονικό της όνομα, κάνει μακιγιάζ στα βιντεό της και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βάψει διάφορους γνωστούς αστέρες, ανάμεσα σε αυτούς και η Lady Gaga.

Στο τελευταίο της βίντεο η 25χρονη Nikkie tutorials έκανε μια αποκάλυψη, αφού μας είπε πως γεννήθηκε αγόρι, εκπλήσσοντας μας όλους.

“Σήμερα είμαι εδώ για να μοιραστώ κάτι μαζί σας που θέλω να το κάνω εδώ και καιρό αλλά με τους δικούς μου όρους. Θέλω να ξεκινήσω τη χρονιά με μια αλήθεια της ζωής μου που με έκανε αυτή που είμαι. Γεννήθηκα στο λάθος σώμα. Κάτι που σημαίνει ότι είμαι transgender. Στο δημοτικό φορούσα γυναικεία ρούχα. Άλλοι με δέχονταν και άλλοι με κορόιδευαν. Το να κάνω αυτό το βίντεο, είναι τρομακτικό αλλά και ανακουφιστικό”, ήταν κάποια από τα λόγια της Nikkie Tutorials στο βίντεο που ανέβασε και μέσα σε λίγα λεπτά απέσπασε εκατομμύρια views.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR