counter

Νίκη Βίσση: "Έλειπα με την αδελφή μου, σε συναυλία στη Θεσσαλονίκη. Από την τηλεόραση έμαθα για την Κινέτα"

Νίκη Βίσση: "Έλειπα με την αδελφή μου, σε συναυλία στη Θεσσαλονίκη. Από την τηλεόραση έμαθα για την Κινέτα"
Νίκη Βίσση: "Έλειπα με την αδελφή μου, σε συναυλία στη Θεσσαλονίκη. Από την τηλεόραση έμαθα για την Κινέτα"

Για τα τραγικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Μάτι Αττικής, όπου η πύρινη λαίλαπα έκαψε το σπίτι της, διηγήθηκε στον ΘΕΜΑ 104,6 η αδελφή της Άννας Βίσση, Νίκη.

«Η τραγωδία παρ' όλο που έχω χάσει το σπίτι μου, της μητέρας μου, αλλά και της αδελφής του συζύγου μου στέκομαι περισσότερο στους ανθρώπους και αυτό είναι ευθύνη των ανθρώπων που τα ρίχνουν στην πυροσβεστική και δεν ξέρουμε ποιος φέρει όλη αυτήν την ευθύνη που οδήγησε όλον αυτόν τον κόσμο στην αυτοκτονία. Ειλικρινά, ζούμε κάθε μέρα αυτό το δράμα. Ο δήμος είναι ανύπαρκτος.

Δεν συζητάω μόνο για τον δήμαρχο, ο οποίος δεν εμφανίστηκε ποτέ, αλλά και για όλους τους άλλους. Εδώ στο Μάτι έχουμε έναν ναυτικό όμιλο, όπου συνάνθρωποί μας έχουν φέρει τα πάντα, Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, ρούχα, έχουν στήσει μαγειρεία για ζεστό φαγητό. Κι οι άνθρωποι που εκλέχτηκαν να μας προστατεύουν, δεν υπάρχουν. Δεν έχει έρθει κανένας.

Εγώ έλειπα με την αδελφή μου, σε συναυλία στη Θεσσαλονίκη. Από την τηλεόραση έμαθα για την Κινέτα και ξαφνικά βλέπω ότι καίγεται και ο Νέος Βουτζάς. Παίρνω τον άντρα μου και μου λέει ότι η φωτιά κατεβαίνει και μου το έκλεισε. Τα δύο παιδιά, η Βέρα και η Σοφία, πήραν σηκωτή τη μάνα μου. Ο άντρας μου μαζί με δύο φίλους των κοριτσιών προσπαθούσαν να σώσουν το σπίτι μας.

Τα κορίτσια ξεκίνησαν να πάνε προς τη Ραφήνα που έγινε ο κακός χαμός. Από μόνες τους διαπίστωσαν το μποτιλιάρισμα, έκαναν αναστροφή και πήγαν προς Νέα Μάκρη. Και σώθηκαν. Είδα πυροσβεστικά μόνο στη Μαραθώνος, κατέβηκα τον κεντρικό του Ματιού και βρήκα ένα πυροσβεστικό που το ζήτησα εγώ γιατί καιγόταν το τελευταίο δωμάτιο του σπιτιού μου και μου είπε: “Κυρία μου δεν έχω άλλο νερό”», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Νίκη Βίσση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR