counter

New Hair Alert: Η Κατερίνα Στικούδη άλλαξε ξανά τα μαλλιά της μέσα σε 10 μέρες!

New Hair Alert: Η Κατερίνα Στικούδη άλλαξε ξανά τα μαλλιά της μέσα σε 10 μέρες!
New Hair Alert: Η Κατερίνα Στικούδη άλλαξε ξανά τα μαλλιά της μέσα σε 10 μέρες!

Η Κατερίνα Στικούδη δεν φοβάται τις αλλαγές στα μαλλιά της και το έχει αποδείξει. Την έχουμε δει με ξανθά, καστανά και κόκκινα μαλλιά, μακριά, σγουρά και ίσια. Κάθε ένα από αυτά τα hairlooks είχε την δική του "προσωπικότητα" και όλα της πήγαιναν πολύ.

Πριν από δέκα μέρες, η τραγουδίστρια έβαψε τα μαλλιά της ξανθά με μαύρες ανταύγειες, υιοθετώντας ένα άκρως ανατρεπτικό στυλ. Κι ενώ πιστεύαμε ότι η Κατερίνα θα κατασταλάξει σε αυτό, το μεσημέρι της Κυριακής, προέβη σε μια ακόμα αλλαγή.

Συγκεκριμένα, έγινε ξανά καστανή και με μια selfie παρουσίασε το νέο της hairlook στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

"Μπορείς να αλλάξεις όσα χρώματα θέλεις στα μαλλιά σου... αρκεί να το κάνεις σωστά... Μπορείς να κάνεις οποιοδήποτε χτένισμα αρκεί να το κάνεις με αγάπη... Η περιποίηση ειναι το πιο σημαντικό...να χρησιμοποιείς μάσκες... κρέμες που ταιριάζουν στη δική σου ποιότητα τρίχας.... Όλοι μου λένε μα πως αντέχουν τα μαλλιά σου ... νομίζουν πως με μια τρέσα έχεις ξεμπερδέψει... Δεν είναι ακριβώς έτσι.... Φροντίζω και προσέχω τα μαλλιά μου γιατί τα αγαπώ... ", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Δείτε την ανάρτησή της:

Στικούδη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR