counter

Νέο ξέσπασμα της Χριστίνας Κεφαλά για Μαριαλένα και Σάκη Κατσούλη - "Έχω τους δικούς μου fans, δεν σας χρειαζόμουν"

 Νέο ξέσπασμα της Χριστίνας Κεφαλά για Μαριαλένα και Σάκη Κατσούλη - "Έχω τους δικούς μου fans, δεν σας χρειαζόμουν"
Νέο ξέσπασμα της Χριστίνας Κεφαλά για Μαριαλένα και Σάκη Κατσούλη - "Έχω τους δικούς μου fans, δεν σας χρειαζόμουν"

Μετά την ανάρτηση «καρφί» της Χριστίνας Κεφαλά για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και το ξέσπασμα για τους Μαχητές η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα αφού δέχτηκε στα social media χιλιάδες σχόλια και αντιδράσεις.

Δείτε επίσης - Χριστίνα Κεφαλά: Η ανάρτηση-καρφί για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και το ξέσπασμα για τους Μαχητές

Έτσι, η πρώην παίκτρια του Survivor δημοσίευσε κάποια νέα Instagram stories στα οποία εξηγούσε ότι δεν θεωρεί σωστό που ψηφίστηκε ο Κρις ενώ τόνισε ότι έχει τους δικούς της φανς και δεν έχει ανάγκη του Σάκη και της Μαριαλένας.

Ξεσπά η Χριστίνα Κεφαλά για Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκη Κατσούλη στα νέα Instagram stories

«Το θεωρώ αδικία άλλη μια φορά να γίνεται το ίδιο συμβάν κάθε χρόνο το ίδιο και το ίδιο, μόνο που τώρα ο κόσμος μας ξέρει όλους, δεν είμαστε άγνωστοι μεταξύ μας. Να πω ότι συγκεκριμένα για την κοπέλα που ανέβασα, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα και το έχω αποδείξει αυτό και στο δικό μας Survivor το 2021. Δεν έχω πρόβλημα πραγματικά. Ο καθένας έχει προχωρήσει τη ζωή του. Φυσικά, η κοπέλα μάς έχει αποδείξει ότι είναι μαχήτρια και είναι πολύ καλή στα αγωνίσματα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση που το λέει και μόνη της, ότι δεν το έχει βρει και θέλει να φύγει, είπα ως παράδειγμα εκείνη. Γιατί δεν ψηφίζουν εκείνη που δεν το βρίσκει 4 εβδομάδες και ψηφίζουν τον Κρις που είναι μια εβδομάδα. Όλοι οι παίκτες γνωρίζουμε ότι για να μάθεις τα αγωνίσματα, να χρειάζονται τουλάχιστον 3 εβδομάδες για να βρεις τα πατήματά σου. Ωστόσο να ξεκαθαρίσω στους φανς εκείνων των δύο παιδιών που είναι ζευγάρι, ούτως ή άλλως δεν σας χρειαζόμουν γιατί έχω τους δικούς μου φανς και είναι καλύτεροι, αφού το πάτε επί προσωπικού. Δεν έχω να πω κάτι, ήταν απλά ένα παράδειγμα. Ο κόσμος ήταν κακός», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κεφαλά.

Σε ένα επόμενο Instagram story η Χριστίνα Κεφαλά σημείωσε: «Ααα ναι γιατί κάποιοι δεν καταλάβαν τα ονόματα. Για Σάκη+ Μαριαλένα μιλάω. Ευχαριστώ».

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της Χριστίνας Κεφαλά:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR