counter

Νέο ξέσπασμα από τη Φρόσω Κυριάκου κατά της οικογένειας Παντελίδη: “Φέρω το στίγμα της δολοφόνου”

Νέο ξέσπασμα από τη Φρόσω Κυριάκου κατά της οικογένειας Παντελίδη: “Φέρω το στίγμα της δολοφόνου”
Νέο ξέσπασμα από τη Φρόσω Κυριάκου κατά της οικογένειας Παντελίδη: “Φέρω το στίγμα της δολοφόνου”

Αποσπάσματα από την αγωγή που κατέθεσε η Φρόσω Κυριάκου κατά της ασφαλιστικής εταιρίας που ήταν ασφαλισμένο το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο Παντελής Παντελίδης, αξιώνοντας το ποσό των 94.630 ευρώ παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα Realnews και ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Σουρέλη.

“Ήθελαν να με κάνουν από θύμα,θύτη” υποστηρίζει η Φρόσω Κυριάκου στην αγωγή της.

Η Φρόσω Κυριάκου, η οποία επέβαινε στο αυτοκίνητο, μαζί με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή και την Μίνα Αρναούτη υποστηρίζει πως ακόμη και σήμερα υπάρχουν κάποιοι, όπως λέει, οι οποίοι,  πιστεύουν ότι το αυτοκίνητο το οδηγούσε εκείνη και όχι ο Παντελής Παντελίδης και ότι εκείνη ευθύνεται για το θάνατό του. Συγκεκριμένα περιγράφει στη αγωγή ότι : ”Ακόμη και σήμερα και ενώ τα αληθή περιστατικά έχουν επιβεβαιωθεί και από την Εισαγγελική Αρχή, υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν το αντίθετο και εγώ φέρω το στίγμα της δολοφόνου!”

Ακόμη η Φρόσω Κυριάκου  στην αγωγή της, αξιώνει το ποσό των  80.000 για ηθική βλάβη, ενώ το υπόλοιπο ποσό αφορά έξοδα για νοσήλια, και αποκλειστικές νοσοκόμες : “Μία νέα κοπέλα, μόλις 21 ετών, όχι μόνο τραυματίζεται σοβαρότατα, όχι μόνο συνειδητοποιεί ότι θα πρέπει να συνηθίσει να ζει με τους φρικτούς πόνους, να υποβάλλεται σε εντατικές φαρμακευτικές αγωγές και να απέχει από κάθε δημιουργική δραστηριότητα, αλλά στιγματίζεται για όλη της τη ζωή με την “ταμπέλα” της δολοφόνου και η προσωπική της ζωή εκτίθεται χωρίς έλεος”

Σύμφωνα με την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών, η μήνυση της οικογένειας Παντελίδη κατά της Φρόσως Κυριάκου και της Μίνας Αρναούτη τέθηκε στο αρχείο, δεχόμενες οι, ως άνω, αποφάσεις ότι οδηγός του τζιπ ήταν ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος έχασε τη ζωή του.

Η νεαρή κοπέλα, αναφέρει ακόμα πως από εκείνη την μέρα, και έπειτα η ζωή της μετατράπηκε σε έναν εφιάλτη, αυτό που την πόνεσε, περισσότερο, ήταν το γεγονός ότι κάποιοι επιχείρησαν να την εμφανίσουν ως υπαίτια του θανατηφόρου τροχαίου. ”Ξεκίνησαν να διαδίδονται φήμες πως δήθεν εγώ η ίδια ετύγχανα οδηγός του μοιραίου οχήματος και όχι συνοδηγός αυτού! Η γη χάθηκε κάτω από τα πόδια μου και διαπίστωσα πως γινόταν προσπάθεια να μετατραπώ, από θύμα, σε θύτη.

Ακόμη στην αγωγή της αναφέρει ότι δεχόταν κατάρες και απειλές για τη ζωή της με μηνύματα που της έστελναν στο λογαριασμό της στα social media. Μάλιστα επειδή φοβόταν για τη ζωή της αναγκάστηκε να τα απενεργοποιήσει καθώς δεχόταν υβριστικά και χυδαία σχόλια.

Η Φρόσω Κυριάκου σχετικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος αναφέρει στην αγωγή της: ”Τελώντας σε κατάσταση μέθης, έβαινε με ιδιαίτερα αυξημένη ταχύτητα, σαφώς δυσανάλογη των οδικών συνθηκών, χωρίς να έχει διαρκώς τεταμένη την προσοχή του περί την οδήγηση και χωρίς να ασκεί τον απαιτούμενο έλεγχο και εποπτεία επί του οχήματος που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να απολέσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του”.

Η αγωγή της Φρόσως Κυριάκου θα συζητηθεί στο Πρωτοδικείο Αθηνών την Πέμπτη στις 8 Οκτωβρίου, παράλληλα την ίδια μέρα θα συζητηθούν ακόμη δύο αγωγές ,της οικογένειας Παντελίδη που στρέφονται κατά της Φρόσως Κυριάκου και της ασφαλιστικής εταιρίας ζητώντας από την συνεπιβάτιδα το ποσό των 600.000 ευρώ, ως αποζημίωση, για ψυχική οδύνη, επιμένοντας ότι εκείνη οδηγούσε το πολυτελές τζιπ. Επίσης την ίδια μέρα θα συζητηθεί η αγωγή της Μίνας Αρναούτη κατά της ασφαλιστικής εταιρίας που αξιώνει 1,1 εκατομμύριο ευρώ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR