counter

Νέο επεισόδιο με τον Τάσο Ξιαρχό: Απέδρασε από το νοσοκομείο

Νέο επεισόδιο με τον Τάσο Ξιαρχό: Απέδρασε από το νοσοκομείο
Νέο επεισόδιο με τον Τάσο Ξιαρχό: Απέδρασε από το νοσοκομείο

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες στα social media μετά την επίθεση που έκανε ο Τάσος Ξιαρχό σε κοπέλα για τα κιλά της.

Όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση που έκανε ο χορογράφος στον λογαριασμό του στο Instagram, όταν δημοσίευσε ένα βίντεο από βραδινή του έξοδο στο οποίο σχολιάζει μια κοπέλα που κάθεται σε διπλανό τραπέζι για τα κιλά και τα ρούχα της δείχνοντας μάλιστα και το πρόσωπό της!

Στη συνέχεια, ο Τάσος Ξιαρχό με νέο βίντεο μας ενημέρωσε πως… κρύφτηκε στην τουαλέτα του μαγαζιού, καθώς η κοπέλα είδε από το Instagram την ανάρτησή του και παρέμεινε εκεί μέχρι εκείνη να αποχωρήσει.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο ίδιος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Συγκεκριμένα, πήρε χάπια και για αυτό μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, από όπου σήμερα το μεσημέρι πήρε εξιτήριο.

Ο Τάσος Ξιαρχό, μάλιστα, έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στην εκπομπή “T-Live” μετά την απόπειρα αυτοκτονίας και ανέφερε πως είναι καλά στην υγεία του και πως έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Δείτε ΕΔΩ!

Νέο επεισόδιο με τον Τάσο Ξιαρχό το απόγευμα της Τρίτης

Όπως μετέδωσε η εκπομπή “Live news” και ο δημοσιογράφος Μαρίνος Αλιφέρης, τον Τάσο Ξιαρχό τον αναζητούσε ξανά η ελληνική αστυνομία καθώς είχε μεταφερθεί στο Κρατικό Νίκαιας με εντολή εισαγγελέα για να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες ο Τάσος Ξιαρχό έφυγε από το νοσοκομείο και η αστυνομία προσπαθούσε να τον εντοπίσει.

Ακόμη, δεν είναι ξεκάθαρο κατά πόσο συνοδεύονταν από αστυνομικούς.

Λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο χορογράφος εντοπίστηκε στην οδό Ολύμπου, στην Νίκαια, με τους αστυνομικούς να τον οδηγούν στο Τμήμα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όσα ειπώθηκαν.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR