counter

Νέο επεισόδιο με την Ελένη Μενεγάκη & paparazzo! Δείτε την αντίδραση του Μάκη Παντζόπουλου!

Συνεχίζεται η διαμάχη της Ελένης Mενεγάκη με γνωστό paparazzo. H αγαπημένη παρουσιάστρια ούτε και σήμερα κατάφερε να απολαύσει το μπάνιο της στην παραλία της Άχλας στην Άνδρο καθώς παραμόνευε και πάλι ο paparazzo που ήθελε να απαθανατίσει εκείνη και την οικογένεια της να κάνουν το μπάνιο τους.

Μάλιστα αυτή τη φορά ο φωτογράφος δεν κρύφτηκε αλλά έφτασε μέχρι την παραλία για να βγάλει την Ελένη Μενεγάκη φωτογραφίες. Η Ελένη Μενεγάκη απαθανάτισε με το κινητό της τηλέφωνο τον Paparazzo και ανέβασε τις φωτογραφίες στο twitter της σχολιάζοντας στην πρώτη φωτογραφία: "Παρακαλώ όλους τους φωτογράφους όπου τον βρίσκεται να του ανεβάζετε φωτο του γιατί μας έλεγε σήμερα ότι πουλάει πολύ!" 'Στη δεύτερη φωτογραφία που ανέβασε η παρουσιάστρια επισήμανε ''Α! Και να ξέρετε κυκλοφορεί με μαύρη στολή δύτη!'' "Έτσι βγάζει το ... Ψωμι του ο Μ.Μ ! Έρχεται στα 3 μέτρα και σε βγάζει Φώτο!!! Μέσα στα μούτρα σου!"

Ακολούθησε και τρίτη φωτογραφία όπου η Ελένη Μενεγάκη για να δείξει πόσο κοντά βρέθηκε ο φωτογράφος σε εκείνη και την οικογένεια της έγραψε: "Από τόσο κοντά δεν χρειάζεσαι την επαγγελματική μηχανή, βγάζεις και με κινητό. Όπως εγώ και ο γιος μου!"

Δείτε τις φωτογραφίες 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR