counter

Νέο ατύχημα για την Ευδοκία Ρουμελιώτη

Νέο ατύχημα για την Ευδοκία Ρουμελιώτη
Νέο ατύχημα για την Ευδοκία Ρουμελιώτη

Ευδοκία Ρουμελιώτη

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη είχε ακόμη ένα ατύχημα.

Εσπευσμένα ευχέλαιο πρέπει να κάνει η ηθοποιός που οι ατυχίες δείχνουν να την έχουν βάλει στο μάτι. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Ελισσάβετ Κυρίτση, η Ευδοκία Ρουμελιώτη που τον περασμένο Απρίλιο τραυματίστηκε πέφτοντας από το μπαλκόνι τους σπιτιού της και χτύπησε στο πόδι και στον αυχένα, τώρα αντιμετωπίζει νέα περιπέτεια υγείας.

Πως έγινε το νέο ατύχημα της Ευδοκίας Ρουμελιώτη

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη είχε νέο ατύχημα στη σκηνή του θεάτρου Αποθήκη, το βράδυ του Σαββάτου στην παράσταση "Κουρδιστό Πορτοκάλι" του Γιάννη Κακλέα όπου πρωταγωνιστεί με τον Άρη Σερβετάλη. Η ηθοποιός χτύπησε σε μεταλλικό κομμάτι του σκηνικού ενώ βρισκόταν στο θεατρικό σανίδι.

Παρά τον πόνο της, συνέχισε να παίζει σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Μετά το τέλος της παράστασης όμως, πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ράγισμα στο αριστερό χέρι και της έβαλαν γύψο.

Την Κυριακή, αν και οι υπόλοιποι ηθοποιοί προσπάθησαν να προσαρμόσουν τις σκηνές, η Ευδοκία Ρουμελιώτη λόγω του ατυχήματος δεν κατάφερε και πάλι να παίξει, ενώ αμφίβολο είναι αν θα τα καταφέρει τελικά να εμφανιστεί στο θέατρο και αύριο Τετάρτη, μιας και θα πρέπει ξανά να γίνει εκτίμηση των γιατρών της.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR