counter

Νένα Χρονοπούλου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον γιο της

Νένα Χρονοπούλου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον γιο της
Νένα Χρονοπούλου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον γιο της

Αυτό που σκέφτομαι είναι πως πριν κλείσω τα μάτια μου δεν θέλω να υπάρχει το πρόβλημα στη ζωή του πιο αγαπημένου μου ανθρώπου, του παιδιού μου. Θα το νικήσουν η αγάπη μου, η θέλησή μου και ο μικρός μου ήρωας» δήλωσε στην εφημερίδα «Espresso» και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Δάρδα, η Νένα Χρονοπούλου.

Μέσα από μια, από καρδιάς, εξομολόγηση, η ηθοποιός και μανούλα του 11χρονου Χρήστου συγκίνησε με τα λόγια για το παιδί της που είναι ένα πραγματικός μαχητής. Γεννήθηκε όταν η Νένα Χρονοπούλου ήταν 25 εβδομάδων και τεσσάρων ημερών, με βάρος 850 γραμμάρια και ύψος 31 εκατοστά.

Ο Χρήστος σήμερα, όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα η σύζυγος του Τάσου Μητρόπουλου, είναι ένα παιδί που τρέχει, γελάει, φωνάζει, παίζει, σκαρφαλώνει και κολύμπα σαν «δελφινάκι», όπως είπε χαρακτηριστικά η Νένα Χρονοπούλου, απλά δεν μιλάει κανονικά και για το λόγο αυτό πηγαίνει σε σχολείο για ΑμεΑ.

«Εάν μου ζητούσαν 1.000.000 ευρώ με την υπόσχεση πως το μοναχοπαίδι μου θα γίνει καλά το επόμενο εικοσιτετράωρο, και πολύ λέω, θα έβρισκα αυτό το τεράστιο ποσό, γιατί τα “θαύματα” κοστίζουν ακριβά σε εμάς τους “ειδικούς” γονείς», δήλωσε η Νένα Χρονοπούλου στην εφημερίδα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR