counter

Nένα Χρονοπούλου: Έγραψε τραγούδια για τον αδερφό που ανακάλυψε μετά από 34 χρόνια

Nένα Χρονοπούλου: Έγραψε τραγούδια για τον αδερφό που ανακάλυψε μετά από 34 χρόνια
Nένα Χρονοπούλου: Έγραψε τραγούδια για τον αδερφό που ανακάλυψε μετά από 34 χρόνια

Νένα Χρονοπούλου Στάθης Ξένος

Η Νένα Χρονοπούλου έγινε στιχουργός!  Σύμφωνα με την εφημερίδα Εspresso, η Νένα Χρονοπούλου έγραψε δύο τραγούδια για τον αδερφό της, Στάθη Ξένο, την ύπαρξη του οποίου ανακάλυψε μετά από 34 ολόκληρα χρόνια. 

Η Νένα Χρονοπούλου βάζει την υπογραφή της στους στίχους των τραγουδιών «Αναφιλητό μου» και «Απόψε υπογράφω ότι μπλέξανε». Ο Στάθης Ξένος δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Espresso “Πρόκειται για δύο αγαπημένα μου τραγούδια και πιστεύω ότι θα τα αγαπήσει ο κόσμος». Ήταν πριν από ενάμιση χρόνο όταν αποκαλύφθηκε ότι Νένα Χρονοπούλου και Στάθης Ξένος είναι αδέρφια.

Η Νένα Χρονοπούλου και ο Στάθης Ξένος έχουν τον ίδιο βιολογικό πατέρα κάτι που ο Στάθης Ξένος γνώριζε από καιρό προτού αποφασίσει να το αποκαλύψει στην αδερφή του Νένα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα. «Είναι συγκλονιστικό να αποκτάς ξαφνικά μια αδερφή. Πόσο μάλλον όταν αυτή είναι η Νένα Χρονοπούλου! Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια αυτό το συναίσθημα, είναι κάτι διαφορετικό! Το περίεργο είναι ότι από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε και αρχίσαμε να κάνουμε παρέα συνέχεια χρησιμοποιούσαμε μεταξύ μας στις καθημερινές μας ομιλίες λέξεις όπως «αδερφούλα» και «αδερφέ» και τελικά αυτές οι λέξεις βγήκαν αληθινές!»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR