counter

Νένα Μεντή: Η εξομολόγηση για τις τρεις αποβολές που είχε και τη σχέση της με τον Σταμάτη Φασουλή

Νένα Μεντή: Η εξομολόγηση για τις τρεις αποβολές που είχε και τη σχέση της με τον Σταμάτη Φασουλή
Νένα Μεντή: Η εξομολόγηση για τις τρεις αποβολές που είχε και τη σχέση της με τον Σταμάτη Φασουλή

Μια εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε η Νένα Μεντή στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και τον Κώστα Τσουρό.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Σταμάτη Φασουλή, στις αμοιβές από την τηλεόραση, στον σύντροφό της και στις τρεις αποβολές που είχε.

Όσα είπε η Νένα Μεντή

«Με τον Φασουλή έχω ένα παρελθόν πολύ μακρύ μέσα στους αιώνες. Στο θέατρο τα πάμε καλύτερα σε σχέση με την ζωή. Στη ζωή περάσαμε από 40 κύματα…Με τον Σταμάτη υπέβοσκε κάτι ερωτικό και συγχρόνως μία διεκδίκηση από την μεριά του. Εγώ είχα μια ζωή πιο κανονική. Ήμουν παντρεμένη, αλλά… ζεβζέκω, την κούναγα την ουρά μου, όχι μονό ερωτικά. Στη δουλειά είχαμε ρωγμές με τον Σταμάτη Φασουλή και κάναμε 10 χρονιά να βρεθούμε», είπε η Νένα Μεντή.

«Από τα χρήματα που πήρα από την τηλεόραση, έφτιαξα τρία σπίτια. Το ένα το έδωσα στο παιδί μου, έχω φτιάξει και στην εξοχή ένα. Στις “Τρεις Χάριτες” έπαιξα μετά από 25 χρόνια στο θέατρο και ψωμολύσσαγα και με μικρό παιδί”. Δεν ήθελα πάντα να κάνω παιδί. Στα 36- 37 είπα μήπως μετανιώσω που δεν θα έχω κάνει και έκανα. Έχασα τρία παιδιά από τοξόπλασμα, είχα φάει κάτι σε μια ταβέρνα που το είχε γλείψει μία γάτα. Τρεις αποβολές και στο τέταρτο νίκησα το τοξόπλασμα», εξομολογήθηκε η Νένα Μεντή.

«Στα νιάτα μου έχασα και τον πρώτο μου άνδρα και τον πατέρα μου, πολύ νέο. Το πιο δύσκολο δειαχειρίσιμο πράγμα στη ζωή είναι η απώλεια. Τον άντρα μου τον έχασα από καρδιά όταν ήταν 34 ετών. Μπαμ και κάτω. Ένας υγιέστατος άνθρωπος, θεός», πρόσθεσε η ίδια.

«Όταν έκανα τις “Τρεις Χάριτες” μου έκαναν 5 προτάσεις να παρουσιάσω τοπ εκπομπές τότε», είπε για τις προτάσεις που είχε δεχτεί και δήλωσε στη συνέχεια: «Η χαρτοπαιξία είναι ο τίτλος μου, όχι για πάρα πολύ καιρό όμως. Έπαιζα στα χαρτιά μόνο πόκα και πρέφα, και σε καφενείο έπαιζα».

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Νένα Μεντή για Τρεις Χάριτες: “Έχουμε χαθεί, δεν υπήρξε ποτέ σχέση πραγματική

«Ούτε παντρεύτηκα τον σύντροφό μου και παιδί έκτος γάμου έκανα, ούτε βάφτισα το παιδί. Έκανα ονοματοδοσία. Δεν έχω καλή σχέση με τις εκκλησίες και τους παπάδες. Δεν πιστεύω στον Θεό, δυστυχώς, θα ήμουν πολύ τυχερή αν πίστευα, για αυτό φοβάμαι τον θάνατο», αποκάλυψε ακόμα η Νένα Μεντή.

Στο τέλος, η Νένα Μεντή είπε: «Με τον σύντροφό μου δεν μένουμε μαζί, γιατί δεν θέλουμε. Ο καθένας έχει τον χώρο του και τον χρόνο του. Ζήλεψα πάρα πολύ! Τι νομίζεις, ότι ήμουν καμία μουλάρα που δεν την ενδιαφέρουν τα ερωτικά πάθη; Με τον σύντροφό μου όταν ήμασταν νέοι είχαμε και παράλληλες σχέσεις, το γνωρίζαμε και οι δυο, αλλά πήγα να πεθάνω από την στεναχώρια».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR