counter

Νένα Μεντή: Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή, τα χαρτιά, την Κατίνα Παξινού και τον λόγο που δεν έχει γυναίκες φίλες

Νένα Μεντή: Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή, τα χαρτιά, την Κατίνα Παξινού και τον λόγο που δεν έχει γυναίκες φίλες
Νένα Μεντή: Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή, τα χαρτιά, την Κατίνα Παξινού και τον λόγο που δεν έχει γυναίκες φίλες

Η Νένα Μεντή το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” και μίλησε για όλους και για όλα στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, στα επαγγελματικά της, αλλά αποκάλυψε και ένα περιστατικό με την Κατίνα Παξινού.

«Τη φιλία τη θεωρώ πολύ σπουδαία και έχω φτάσει σε αυτή την ηλικία και έχω ελάχιστους φίλους. Δεν είναι κακό που έχω ελάχιστους αλλά δεν έχω γυναίκες. Στο παρελθόν είχα αλλά μάλλον είμαι σκύλα. Έχω κάτι που δεν ανέχομαι πολλά πολλά. Δηλαδή ψεματάκια και σαχλίτσες δεν τα πάω. Είμαι πολύ ειλικρινής και στο αίσθημά μου και σε αυτό που θα εισπράξω. Δεν μπορώ την ψευτιά, το κομπλιμέντο. Δεν είμαι κι εγώ εύκολος άνθρωπος. Είμαι άμεση, δεν έχω τσαλίμια, είμαι δίκαιη. Με έλεγαν ξινή στο θέατρο», είπε αρχικά η Νένα Μεντή.

Έπειτα, η Νένα Μεντή ανέφερε: «Στο θέατρο όταν πρωτοβγήκα που ήμουν νέα, ήμουν πολύ πιο μαχητική από ό,τι είμαι σήμερα. Έπαιξα στην Παξινού, ήταν δασκάλα μου στο Εθνικό η Κατίνα, η τεράστια αυτή ηθοποιός. Επειδή αυτή ήταν μία που είχε και στοιχεία μουρλέγκως στη ζωή της, έπαιζα εγώ στη σκηνή με τον Μινωτή και αυτή ήταν στο καμαρίνι κι επειδή δεν τα έλεγα ακόμα, προσπαθούσα να βρω τα πατήματά μου, μου έκανε διορθώσεις από το καμαρίνι και άκουγε ο κόσμος στην πλατεία, το κοινό. “Ε, μωρή, έτσι στα ‘πα να τα λες;” Δεν υπάρχει. Άνοιγε η γη να με καταπιεί, ήμουν με το μισό σώμα στη γη εγώ.

Και κάποια μέρα λέω θα πάω να της μιλήσω. Πάω, καθόταν στο καμαρίνι -η Παξινού τώρα, το μέγεθος είναι άπιαστο- είναι στον καθρέφτη της και πάω από πάνω της και της λέω “Κα Παξινού αν μου ξανακάνετε παρατήρηση πάνω στη σκηνή με τον κόσμο από κάτω, θα φύγω από τη δουλειά την ίδια στιγμή και δεν θα ξαναπατήσω ποτέ”. Με κοίταξε, με κάρφωσε, δεν απάντησε τίποτα, δεν μου ξαναμίλησε ποτέ ούτε στη σκηνή, ούτε στη ζωή, ούτε πουθενά. Έπιανε τον πρώτο μου άνδρα και του έλεγε “Πού την βρήκες αυτή τη γυναίκα; Πού το βρήκες αυτό το σίχαμα”».

Όσον αφορά την οικογένειά της, η Νένα Μεντή είπε: «Λιώνω για το εγγόνι μου. Δεν κλαίω αλλά τρέχουν τα σάλια μου. Το λατρεύω. Πεθαίνω. Τα παρατάω όλα για αυτόν. Με την κόρη μου δεν ήμουν έτσι. Υπήρχε μια αντικειμενική δυσκολία ότι δούλευα πολύ ποτέ. Έκανα τις “3 Χάριτες” και μετά είχα παράσταση. Ο πατέρας της τη μεγάλωσε ουσιαστικά. Γενικά μπορώ να πω ότι βαριόμουν κιόλας. Τα ξέρει η κόρη μου. Τα λέω. Έπληττα. Έπαιρνα μια φίλη μου και της έλεγα έλα να παίξουμε με τη Μαρία γιατί εγώ βαρέθηκα; Πέρασαν τα χρόνια. Πρέπει να πούμε αλήθειες. Εγώ τις λέω πάντα, από μικρή. Την λατρεύω. Αν μου πει τώρα πήδα από εδώ, πηδάω. Για την κόρη μου, τον άντρα μου και το εγγόνι μου».

Σχετικά με τα χαρτιά που έπαιζε στο παρελθόν η ίδια δήλωσε: «Βαριόμουν στο Πόρτο Χέλι, ήθελα να έρθω στην Αθήνα να παίζω πόκα. Very serious! Στα σπίτια! 24ωρα ολόκληρα. Καλέ η Βλαχοπούλου ήταν τσικό, μιλάμε για πρωταθλήτρια. Εκείνη έπαιζε κουμ καν. Μπόμπα χαρακίρι, πόκες με καπέλο. Κέρδισα πολλά χρήματα. Ζούσα από την πόκα. Ο πρώτος μου άντρας έπαιζε χαρτί. Είχε έναν κύκλο ανδρών και με είχε και τους έψηνα καφέδες. Εγώ τα έπαιρνα αυτά τα γράμματα γιατί η γιαγιά μου με είχε μάθει 7 χρονών ξερή και παίζαμε μαζί. Δεν έπαιζα απλώς, είχα ταλέντο».

«Βλέπω πολύ τηλεόραση, κακώς. Με τραβάει πολύ το δεύτερο πράμα και το πέμπτο μπορώ να σου πω. Τώρα τελευταία έχω κολλήσει με κάτι που ντρέπομαι να το πω, βλέπω τους αγώνες στο Survivor. Δεν βλέπω το κομμάτι του reality, με ξεπερνά. Δεν μπορώ το στημένο, το ψεύτικο και το πολύ χαμηλής πνευματικής κατάστασης νέων ανθρώπων», ανέφερε ακόμα η ηθοποιός.

Επίσης, η Νένα Μεντή μίλησε και για τα χρήματα που κέρδισε από την τηλεόραση.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν.

 

 

 

 
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR