counter

Νένα Μεντή: Η αναφορά στο πρόβλημα υγείας του συντρόφου της, Σταύρου Μερμήγκη - "Το έχουμε παλέψει πάρα πολύ"

Νένα Μεντή: Η αναφορά στο πρόβλημα υγείας του συντρόφου της, Σταύρου Μερμήγκη - "Το έχουμε παλέψει πάρα πολύ"
Νένα Μεντή: Η αναφορά στο πρόβλημα υγείας του συντρόφου της, Σταύρου Μερμήγκη - "Το έχουμε παλέψει πάρα πολύ"

Στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και τον Άρη Καβατζίκη μίλησε η Νένα Μεντή, με αφορμή την παράσταση “Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας” που πρωταγωνιστεί.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην καριέρα της, στα χαρτιά που έπαιζε, στις “Τρεις Χάριτες”, αλλά και στην οικογένειά της.

Μάλιστα, η Νένα Μεντή αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας του συντρόφου της, Σταύρο Μερμήγκη.

Όσα είπε η Νένα Μεντή

«Έχω κάνει παραχωρήσεις αλλά ελάχιστες, ήμουν επίμονη και στοχοπροσηλωμένη όσο μου το είχε επιτρέψει η φτώχεια μας και είχα και παιδί. Κάπου έχω κάνει κάποια πράγματα που αν ήμουν καλύτερα οικονομικά δεν θα τα έκανα, έχω κάνει δουλειές που δεν μου άρεσαν οι άνθρωποι που τα έκαναν. Αυτά είναι καλό να τα ομολογεί κανείς για να είναι καλά με τον εαυτό του.

Με έχουν φωνάζει να παίξω πολύ ωραίους ρόλους στα δέκα από τα δώδεκα σίριαλ που παίζονται στην τηλεόραση. Δεν μπορούσα όμως και τα δύο αφού θα έκανα θέατρο.

Δεν είχα πάντα επιτυχίες, τα πρώτα είκοσι πέντε χρόνια στο θέατρο έχω περάσει δύσκολα. Όταν άρχισα τηλεόραση άρχισαν τα εύκολα. Το θέατρο είναι δύσκολη δουλειά και πολλές φορές είναι και αναξιοπρεπής. Μην την ”ντύνουμε” με ωραία ρούχα, χρειάζονται κότσια για να κρατηθείς.

Με ζόρισε η μεγάλη μου ειλικρίνεια να είμαι και να λέω αυτό που πιστεύω. Με έλεγαν ξινή, δεν είμαι, αλλά είμαι ειλικρινής. Έχω φύγει και με έχουν διώξει από δουλειές. Δεν μου έχει βγει το όνομα, ξινή και σιχαμένη με έχουν πει αλλά όχι κακή ηθοποιό. Μου έχουν κλείσει πόρτες από αυτούς τους χαρακτηρισμούς αλλά εγώ αφοσιωμένη στην μαστορική δουλειά του ηθοποιού.

Έλεγα πολλά όχι και έχω μείνει και άνεργη και ζούσα με το επίδομα. Έπαιζα χαρτιά για να βγάζω λεφτά για να ζω, ήμουν πολύ χαρτόμουτρο, τώρα πλέον όχι. Έβγαζα χρήματα από τα χαρτιά, όχι εκατομμύρια, πλήρωνα όμως το ενοίκιο και το ηλεκτρικό. Κόπηκε όταν άρχισα να δουλεύω και απέκτησα παιδί.

Με τις “Τρεις Χάριτες” άνοιξαν όλες οι πόρτες. Το “Δις εξαμαρτείν” μου άρεσε πιο πολύ, ήξερα ότι άρεσα αλλά δεν με είχα σκεφτεί ως σέξι γυναίκα αλλά χαριτωμένη, ξύπνια και με χιούμορ», είπε η Νένα Μεντή.

Η Νένα Μεντή για την οικογένειά της

Στη συνέχεια, η Νένα Μεντή μίλησε για τον πρώτο της σύντροφο, την οικογένειά της και την κόρη της: «Ο πρώτος μου σύζυγός έφυγε νωρίς, ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος και ηθοποιός. Μετά η ζωή μου απέδειξε ότι έχω μεγάλη δύναμη γιατί θέλω να ζω, η ζωή με αντάμειψε με έναν σύντροφο με τον οποίο είμαστε μαζί σαράντα επτά χρόνια και με ένα υπέροχο παιδί και εγγόνι. Δεν ξαναπαντρεύτηκα γιατί είμαι φανατικά εναντίον του γάμου. Με τον σύντροφο μου ζούμε χώρια εδώ και είκοσι χρόνια σε αλλά σπίτια.  Μόνο η αγάπη μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να ζουν τόσα χρόνια μαζί και να είναι φίλοι.

Πέρυσι άφησα το θέατρο γιατί έπρεπε να πάω με τον σύντροφό μου, είχε ένα σοβαρό θέμα υγείας, έπρεπε να είμαι δίπλα του. Τώρα μένουμε δυο χρόνια μαζί, πιο μαζί δεν γίνεται. Έκανε μεταμόσχευση μυελού των οστών. Ο σύντροφός μου είναι 95% καλά τώρα. Έχουμε κάποια ερωτηματικά μέχρι να κλείσει τα δύο χρόνια, που θέλει τέσσερις μήνες ακόμα. Το έχουμε παλέψει πάρα πολύ. Όταν τελειώσει αυτή η περιπέτεια με την υγεία του, θα είμαι πολύ περήφανη γιατί δεν περίμενα από εμένα ότι έχω αυτή τη δύναμη.

Δεν είμαι σπουδαία μάνα αλλά καλή και ελεύθερη. Το παιδί μας μεγάλωσε με αγάπη και νοιάξιμο όχι με ταμπλέτ και κινητά για να το αποφύγουμε γιατί βαριόμαστε φρικτά. Η κόρη μου στα είκοσι δυο της χρόνια ήρθε και μου μίλησε για κάτι σοβαρό, της είπα ”τραβά και δοκίμασε”, την απελευθέρωσα από εμμονές ιδέες και ενοχές.

Στην σχέση μου έχω υποφέρει για πράγματα στο πλαίσιο αναζήτησης της ελευθερίας. Ήταν θεωρητικό, στην λειτουργία ήταν σκούρα τα πράγματα. Όταν λες είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε ό,τι θέλουμε, μετά σου έρχεται και λες ”τι το ήθελα;”. Αλλά δυστυχώς μετά το έχεις πει…».

Δείτε επίσης! Σταύρoς Μερμήγκης: Οι σειρές, η ιδιόμορφη σχέση με τη Νένα Μεντή και η κόρη

«Από την συμμετοχή μου στην τηλεόραση εξαργύρωσα τα χρήματα και πήρα σπίτι σε εμένα και στο παιδί μου και ένα εξοχικό στην Σύρο. Έχω κάνει κάποιες δουλειές στην τηλεόραση που ήταν χάλια και κόπηκαν στη μέση. Όταν βγαίναμε από το γύρισμα δαγκωνόμασταν μόνοι μας…», πρόσθεσε ακόμα η Νένα Μεντή σε συνέντευξή της.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR