counter

Νεκρός άνδρας, μετά από άγριο πιστολίδι λίγα μέτρα από το σπίτι της Jennifer Aniston

Νεκρός άνδρας, μετά από άγριο πιστολίδι λίγα μέτρα από το σπίτι της Jennifer Aniston
Νεκρός άνδρας, μετά από άγριο πιστολίδι λίγα μέτρα από το σπίτι της Jennifer Aniston

Μπορεί να έχουμε δει την Jennifer Aniston να συμμετέχει σε σκηνές με άγριο πιστολίδι και να τρέχει να ξεφύγει από τα πυρά αλλά σίγουρα δεν είναι εξοικειωμένη όταν τέτοιου είδους περιστατικά αποτελούν πραγματικό γεγονός και όχι γύρισμα για χολιγουντιανή ταινία.  

Η διάσημη ηθοποιός είναι αρκετά σοκαρισμένη και έχει κλειδαμπαρωθεί στο σπίτι της μετά το άγριο πιστολίδι που έπεσε στην περιοχή Bel Air του Los Angeles στην οποία μένει, και μάλιστα λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της. Ένας άντρας οπλισμένος έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών μόλις λίγα βήματα μακριά από το σπίτι της Jennifer Aniston.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, στο Bel Air, έπεφταν αλλεπάλληλοι πυροβολισμοί ανάμεσα στην αστυνομία και έναν οπλισμένο άνδρα, ο οποίος τελικά σκοτώθηκε από τα πυρά των αστυνομικών.

Όλα ξεκίνησαν, όταν κάποια στιγμή ένας εργαζόμενος που καθαρίζει την περιοχή, τηλεφώνησε στην αστυνομία τρομαγμένος λέγοντας πως τον κυνηγά ένας άγνωστος άνδρας με όπλο. Οι Αρχές κατέφτασαν αμέσως στο σημείο για να βοηθήσουν τον εργαζόμενο, με αποτέλεσμα να γίνει ανταλλαγή πυρών, και ο άνδρας να πέσει νεκρός από τους πυροβολισμούς.

Το περιστατικό έχει τρομάξει πολύ κόσμο και μάλιστα λέγεται ότι πολλοί επώνυμοι star του Hollywood που μένουν κοντά στην Jennifer Aniston, έχουν σοκαριστεί και είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί την ώρα που βγαίνουν από το σπίτι τους. Η διάσημη ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ανήσυχη για το άγριο πιστολίδι που έπεσε δίπλα ακριβώς στο σπίτι της και έσπευσε αμέσως να ενημερωθεί για το γεγονός αλλά και για να λάβει τα μέτρα της.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τον νεκρό άντρα, αν και αυτόπτες μάρτυρες, λένε ότι ήταν αρκετά γνωστός στην περιοχή  με τους κατοίκους να τον αποκαλούν “Crazy Bob” και “Bird Man”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR