counter

Νεκρή στα 41 της παίκτρια του Big Brother

Νεκρή στα 41 της παίκτρια του Big Brother
Νεκρή στα 41 της παίκτρια του Big Brother

Νεκρή σε ηλικία μόλις 41 ετών βρέθηκε η πρώην παίκτρια του Ισπανικού Big Brother και γνωστό μοντέλο και κουνελάκι του Playboy, Natacha Jaitt.

Το άψυχο και γυμνό σώμα της άτυχης 41χρονης, που γεννήθηκε στην Αργεντινή, βρέθηκε το Σαββατοκύριακο σε ένα κρεβάτι, μετά από ένα πάρτι στο Μπουένος Άιρες. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως το μοντέλο πέθανε μετά από χρήση ναρκωτικών, αλλά υπάρχει και ένα μεγάλο μυστήριο γύρω από τις συνθήκες του θανάτου της, καθώς η ίδια φαίνεται να είχε προβλέψει το θάνατό της.

Συγκεκριμένα τον Απρίλιο του περασμένου έτους η Natacha Jaitt είχε αναρτήσει ένα προφητικό tweet στο οποίο σύμφωνα με τους Buenos Aires Times έγραφε: «ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Δεν πρόκειται να αυτοκτονήσω, δεν πρόκειται να πάρω υπερβολική δόση κοκαΐνης και να πνιγώ στην μπανιέρα ή να αυτοπυροβοληθώ. Έτσι, αν κάτι τέτοιο συμβεί, δεν ήμουν ΕΓΩ. Αποθηκεύστε αυτό το tweet».

Σύμφωνα με τους Buenos Aires Times, υπάρχουν μη επιβεβαιωμένες αναφορές ότι η Natacha Jaitt, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών, κατανάλωσε υπερβολική ποσότητα κοκαΐνης, LSD και σαμπάνιας την Παρασκευή.

Ο αδερφός της και ο δικηγόρος της ωστόσο είναι πεπεισμένοι ότι ο θάνατος της ήταν δολοφονία. Παράλληλα η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR