counter

Νεκρή στα 34 πρώην παίκτρια του Next Top Model

Νεκρή στα 34 πρώην παίκτρια του Next Top Model
Νεκρή στα 34 πρώην παίκτρια του Next Top Model

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών η πρώην διαγωνιζόμενη του Αμερικάνικου Next Top Model, Jael Strauss. Η ίδια πέθανε μόλις δύο μήνες μετά την ανακοίνωση που έκανε και αποκάλυπτε πως είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο στήθος στο τέταρτο στάδιο.

Πηγές κοντά στο μοντέλο, που συμμετείχε στον όγδοο κύκλο του δημοφιλούς ριάλιτι μόδας, ανέφεραν ότι πέθανε στο νοσοκομείο την Τρίτη γύρω στις 11 π.μ., μετά από επιδείνωση της υγείας της, το βράδυ της Δευτέρας. Πληροφορίες ανέφεραν πως η Jael Strauss δεν είχε επαφή με το περιβάλλον τις τελευταίες ημέρες και η οικογένειά της σταμάτησε πρόσφατα να επιτρέπει επισκέψεις.

Η Jael αποφάσισε να σταματήσει τη χημειοθεραπεία την περίοδο του Halloween και πήγε στο νοσοκομείο την ημέρα των ευχαριστιών, ενώ τότε έγραψε στο Facebook: «Πρώτη νύχτα στο νοσοκομείο ... Τόσες πράγματα που ποτέ δεν ήξερα για τη ζωή ή τον θάνατο».

Το μοντέλο έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές στην Αμερική, όταν γνωστοποίησε τη διάγνωση για καρκίνο στο στήθος. Συγκεκριμένα τον Οκτώβριο με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, η ίδια αποκάλυψε ότι είχε διαγνωσθεί με «ανίατο» καρκίνο του μαστού σε τέταρτο στάδιο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR