counter

Νεκρή στα 30 της εντελώς ξαφνικά γνωστή TikToker

Νεκρή στα 30 της εντελώς ξαφνικά γνωστή TikToker
Νεκρή στα 30 της εντελώς ξαφνικά γνωστή TikToker

Μια TikToker, η οποία συγκέντρωσε μεγάλους θαυμαστές στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης μέσω των vlog και των βίντεό της ως γονέας δύο παιδιών, πέθανε σε ηλικία 30 ετών, εντελώς ξαφνικά. Ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε από τον στενό φίλο της, ο οποίος έχει επίσης δημιουργήσει μια σελίδα GoFundMe για την οικογένειά της.

Jehane Thomas ήταν μια 30χρονη μαμά δύο αγοριών όταν πέθανε ξαφνικά στις 17/03/2023", αναφέρει το βιογραφικό της. "Παρά το γεγονός ότι υπέφερε από ημικρανίες, ο θάνατός της ήταν εντελώς απροσδόκητος και είμαστε όλοι απολύτως συντετριμμένοι".

"Τα δύο παιδιά της, ο Isaac, σχεδόν 4 ετών και ο Elijah (1), έμειναν χωρίς τη μαμά τους. Ξεκίνησα αυτή τη σελίδα με την ελπίδα να μεγαλώσω μερικά χρήματα, ώστε τα όμορφα αγόρια της να έχουν την καλύτερη παιδική ηλικία και να δημιουργήσουν αναμνήσεις. Τίποτα δεν θα φέρει τα αγόρια τη μαμά τους πίσω, αλλά ελπίζουμε ότι θα φέρει λίγη ανακούφιση στην οικογένειά της, το να γνωρίζουν ότι έχουν υποστήριξη οικονομικά". 

@jehanethomas1 Replying to @Beckie 🎀 ♬ original sound - Jehane Thomas

Στην τελευταία της ανάρτηση στο TikTok λίγες μέρες πριν από τον θάνατό της, η Thomas μοιράστηκε ότι παρόλο που πέρασε έξι ημέρες στο νοσοκομείο την προηγούμενη εβδομάδα, έπρεπε να νοσηλευτεί ξανά. 

"Ο λόγος που δεν το έκαναν την περασμένη εβδομάδα την επέμβαση, ήταν επειδή έχοντας υγρά μέσα μου δεν μπορούσε να γίνει. Έχω 4 λίτρα υγρά μέσα μου και το κεφάλι μου σήμερα το πρωί πονάει φριχτά. Περιμένω να δω αν μπορώ να πάρω ένα παύσιπονο πριν από τη χειρουργική επέμβαση".

Photo Credits: Istock

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR