counter

Νεκρή η 22χρονη Μις Τουρισμός της Βενεζουέλας, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης

Νεκρή η 22χρονη Μις Τουρισμός της Βενεζουέλας, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης
Νεκρή η 22χρονη Μις Τουρισμός της Βενεζουέλας, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης

Μια ανατριχιαστική και θλιβερή εικόνα είδε το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνίστρια τη Χενέσις Καρμόνα η οποία έπεσε νεκρή από σφαίρα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια που πήγε να διαδηλώσει κατά του πολιτικού συστήματος στην πόλη της Βαλένθια. Η 22χρονη άτυχη κοπέλα είναι το πέμπτο θύμα που πέφτει νεκρό στη Βενεζουέλα. Στη φωτογραφία ο άντρας που οδηγεί μηχανή την έχει μαζέψει από το δρόμο και τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρο απαίτησε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου από την αντιπολίτευση που αντιτίθεται στην αριστερή κυβέρνησή του, να τερματίσει τη βία που προκαλείται από τις συνεχιζόμενες διαδηλώσεις των τελευταίων ημερών.

 Η 22χρονη Χενέσις Καρμόνα που έχει στεφθεί Μις τουρισμός στην περιοχή Καραμπόμπο της Βενεζουέλας, ήταν μεταξύ των θυμάτων της πολιτικής βίας του Νίκολας Μαδούρο, ο οποίος προειδοποίησε ότι όλοι οι “φασίστες”, όπως ο ίδιος αποκάλεσε τους ηγέτες της αντιπολίτευσης, θα φυλακιστούν ακολουθώντας τον δρόμο του Λεοπόλδο Λόπεζ που συνελήφθη την Τρίτη.

“Είμαστε αντιμέτωποι με ένα επίμονο πραξικόπημα που ξεκίνησε ενάντια στη Βενεζουέλα”, ανέφερε ο Νίκολας Μαδούρο και συνέχισε λέγοντας : “Ο επικεφαλής του φασιστικού στρατοπέδου έχει ήδη φυλακιστεί και θα κάνω το ίδιο σε όλους τους φασίστες όπου κι αν βρίσκονται . Δεν θα αποδεχθώ τις προκλήσεις κατά του λαού της Βενεζουέλας”.  

H Χενέσις Καρμόνα η οποία πέθανε στο νοσοκομείο της πόλης Βαλένθια εξ αιτίας τραυμάτων που υπέστη στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις. H νεαρή κοπέλα ήταν  φοιτήτρια Κοινωνικών Επιστημών καθώς και μοντέλο και τραυματίστηκε από σφαίρα στο κεφάλι κατά τις διαμαρτυρίες για τη σύλληψη του Λεοπόλδο Λόπεζ. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR