counter

Νεφέλη Μεγκ: Το πραγματικό όνομα, η εκπομπή και το βιογραφικό της

Νεφέλη Μεγκ: Το πραγματικό όνομα, η εκπομπή και το βιογραφικό της
Νεφέλη Μεγκ: Το πραγματικό όνομα, η εκπομπή και το βιογραφικό της

Η Νεφέλη Μεγκ μπήκε στη... ζωή μας μέσα από το διαδίκτυο, αφού την γνωρίσαμε από το youtube και από τα social media, αλλά και τα Podcasts. Πλέον την παρακολουθούμε και στην τηλεόραση αφού είναι μέλος της ομάδας του "Είμαστε μαζί" με την Ελίνα Παπίλα.

Νεφέλη Μεγκ: Το βιογραφικό της

  • Η Nεφέλη Μεγκ γεννήθηκε το 1997 (26 ετών)
  • Το πραγματικό της επίθετο δεν είναι γνωστό και το κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό
  • Λατρεύει τις γάτες, το καλό φαγητό και τα τακτοποιημένα σπίτια

Νεφέλη Μεγκ: Η καταγωγή & οι σπουδές

Η Νεφέλη Μεγκ κατάγεται από την Έδεσσα. Με τις πανελλήνιες εξετάσεις πέρασε στη Νομική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε το 2020.

Αν και πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις του Δικηγορικού Συλλόγου, αποφάσισε να ασχοληθεί με το stand up commedy.

Νεφέλη Μεγκ: Η Influencer

Η αγάπη της για την επικοινωνία την ώθησε στη δημιουργία του δικού της καναλιού στο Youtube, ενώ έχει και έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Tik Tok, αλλά και στο Instragram.

Στο Instagram τη Νεφέλη Μεγκ τη βρίσκουμε ως @nefelimeg κι έχει 69.600 followers, στο Tik Tok @nefmeg με 79.800 followers και στο youtube Nefeli Meg κι έχει 22.700 subscibers.

Νεφέλη Μεγκ: Η εκπομπή που συμμετέχει

Στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν βλέπαμε τη Νεφέλη Μεγκ στην τηλεοπτική παρέα της Μαρίας Μπακοδήμου "Γεια σου" που προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα στον ΣΚΑΙ, λίγες εβδομάδες μετά όμως αποχώρησε.

Πλέον την παρακολουθούμε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Είμαστε μαζί" με παρουσιάστρια την Ελίνα Παπίλα, κάθε Σαββατοκύριακο 15:00 - 17:00.

Όπως ανέφερε και η ανακοίνωση του σταθμού, "με τη βοήθεια της Νεφέλης, η Ελίνα, ο Αντώνης και ο Γιώργος, θα ανακαλύπτουν τις εμπειρίες των Gen Z(ers) σε μια προσπάθεια να «κλείσει» η ψαλίδα μεταξύ των γενεών και να δούμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια των νεότερων".

Νεφέλη Μεγκ – Η συνέντευξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Την Παρασκευή 7/04/23 στο κανάλι της Νεφέλης Μεγκ στο YouTube ανέβηκε ένα βίντεο με τη συνέντευξη που πήρε στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η 26χρονη Youtuber συζήτησε με τον Πρωθυπουργού ζητήματα που αφορούν τους νέους. «Γιατί είναι χάλια οι συγκοινωνίες, γιατί ο ηλεκτρικός είναι σαράβαλο, γιατί όταν έχουν απεργία στα Μέσα δεν υπάρχει προσωπικό ασφαλείας να πάω στη δουλειά μου», ήταν μερικές από τις ερωτήσεις που έθεσε η Νεφέλη Μεγκ στον πρωθυπουργού. Η συνέντευξη έγινε viral στα social media και πολλοί ανέφεραν πως η 26χρονη κατάφερε να στριμώξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR