counter

Νέα κόντρα στην ελληνική showbiz: Μουρατίδης-Μπιμπίλας στα χαρακώματα για τις… κηδείες

Νέα κόντρα στην ελληνική showbiz: Μουρατίδης-Μπιμπίλας στα χαρακώματα για τις… κηδείες
Νέα κόντρα στην ελληνική showbiz: Μουρατίδης-Μπιμπίλας στα χαρακώματα για τις… κηδείες

Νέα κόντρα στην ελληνική showbiz, καθώς ξέσπασε πόλεμος ανάμεσα στον Νίκο Μουρατίδη και τον Σπύρο Μπιμπίλα, με αφορμή άρθρο του μουσικού παραγωγού, ο οποίος άσκησε κριτική στον ηθοποιό για τη συνεχή του παρουσία σε κηδείες.

Μάλιστα ο Νίκος Μουρατίδης δημοσίευσε και φωτογραφικό λεύκωμα με τις εμφανίσεις του ηθοποιού σε πολλαπλές εξόδιους ακολουθίες.

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα δεν άργησε, καθώς ο ηθοποιός δημοσίευσε το άρθρο του Νίκου Μουρατίδη στο Facebook και έγραψε: «Με αφορμή το σκωπτικό δήθεν και καθαρά ειρωνικό άρθρο ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΗΔΕΙΩΝ του συμπαθούς κύριου ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ ,που δεν γνωρίζει ή κάνει ότι δεν γνωρίζει πολλά πράγματα τον πληροφορώ... ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΘΑ ΟΦΕΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΑ ΤΙΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΖΟΥΣΑΝ ΚΙ ΕΤΣΙ ΖΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

Προσωπικά παρίσταμαι, για να απαντήσω και στις φίλες σας, όχι μόνο στις κηδείες γνωστών αλλά και των παντελώς άγνωστων ηθοποιών που για κάποιους από αυτούς κάνουμε και έρανο για να κηδευτούν, Ως ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ επί 25 και άνω έτη στα προεδρεία οργανισμών όπως ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΤΟ ΚΘΒΕ το ΣΕΗ (ΑΛΛΟΤΕ ταμίας και άλλοτε γενικός ΓΡΑΜΜΕΤΕΑΣ) και ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΤΑΣΕΗ εκπροσωπώ επίσημα τους ηθοποιούς και εκφωνώ με αποφάσεις των Δ,Σ.ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΥς. που αν δεν το κάναμε κάποιοι από εσάς θα βροντοφώναζαν ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ που είναι? ΔΕΝ έχω λοιπόν τρέλα με τις κηδείες άλλα τιμώ τους συναδέλφους μου, πολλοί δε από αυτούς ήταν και προσωπικοί φίλοι καρδιάς.,, ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΗΔΕΙΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΟΙΚΙΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.. ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΥΤΡΗΡΙΑΖΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR