counter

Νέα ενέδρα για τη Χουρέμ - Ο Σουλεϊμάν βρίσκει το θησαυρό του Ιμπραήμ! Όλες οι εξέλιξεις στο MY tv που κυκλοφορεί

Νέα ενέδρα για τη Χουρέμ - Ο Σουλεϊμάν βρίσκει το θησαυρό του Ιμπραήμ! Όλες οι εξέλιξεις στο MY tv που κυκλοφορεί
Νέα ενέδρα για τη Χουρέμ - Ο Σουλεϊμάν βρίσκει το θησαυρό του Ιμπραήμ! Όλες οι εξέλιξεις στο MY tv που κυκλοφορεί

Σουλεϊμάν

Τί θα δούμε αυτή την εβδομάδα στο αγαπημένο σίριαλ του ANT1. Τις πληροφορίες έχει το τηλεπεριοδικό My tv logoκαι σας τις αποκαλύπτουμε...

Ο Μουσταφά δίνει αύξηση µισθού στους Γενίτσαρους και επευφηµείται από τους στρατιώτες του. Ο Σουλεϊµάν ξαφνιάζεται όταν µαθαίνει ότι ο Μπαρµπαρός βρίσκεται στη Μανίσα και µαζί µε τον Μουσταφά παρουσιάστηκαν µπροστά στον στρατό. Όταν δε µαθαίνει ότι ο Μουσταφά έκανε αύξηση µισθού στους στρατιώτες, γίνεται έξαλλος. Η Χουρέµ, ικανοποιηµένη από τη δυσαρέσκεια του Σουλτάνου προς τον γιο του, δεν χάνει την ευκαιρία να του επισηµάνει πόσο αγαπητός και ισχυρός έχει γίνει ο Ηγεµόνας Μουσταφά στον στρατό του. Ο Σουλεϊµάν τής ζητά να τον αφήσει µόνο του και η Χουρέµ αποχωρεί από το δωµάτιο χαµογελώντας, αφού βλέπει πως το χάσµα ανάµεσα στους δύο άντρες µεγαλώνει. Στο µεταξύ ο Ηγεµόνας Μουσταφά δίνει εντολή να καταπνιγεί η επανάσταση. Όταν η Χουρέµ το µαθαίνει αυτό, αµέσως αναθέτει στον Ρουστέµ Πασά µία αποστολή. Την επόµενη µέρα κιόλας ο Ρουστέµ επισκέπτεται τον Μουσταφά και το σχέδιο της Χουρέµ µπαίνει σε εφαρµογή. Ο Ρουστέµ αναγκάζει τον Μουσταφά µε δόλιο τρόπο να πάρει µία λάθος απόφαση βάζοντας τη µοίρα του στα χέρια του Σουλεϊµάν.

Η Χατιτζέ αποφασίζει να εξαγοράσει τους υπηρέτες της Χουρέµ

Η Χατιτζέ ανακοινώνει στη Σαχ το σχέδιό της να εξαγοράσει όλους τους υπηρέτες της Χουρέµ µε τον θησαυρό του Ιµπραήµ. Στο µεταξύ οι δύο αδερφές καλούν τον Σαχίν Αγά και τον προειδοποιούν ότι έχει ευθύνη για την προστασία της δυναστείας. Ο Σαχίν Αγάς, φοβούµενος για τη ζωή του, αποκαλύπτει στη Χουρέµ πως οι Σουλτάνες του είπαν να ζητήσει από τον Εξοχότατο να τον αποσύρει από τη θέση του και σε αντάλλαγµα θα του προσφέρουν χρυσό. Η Χουρέµ του λέει να µη φοβάται και δεν θα αφήσει κανέναν να τον αντικαταστήσει. Στο µεταξύ η Σαχ συναντάει τη Φαγιέ λέγοντάς της ότι από εδώ και στο εξής θα πρέπει να υπηρετεί αυτήν.
Η Φαγιέ τής λέει ότι ο Σαχίν τις πρόδωσε στη Χουρέµ. Αµέσως η Σαχ λέει στον Μερτζάν να εξηγήσει στη Φαγιέ το σχέδιό τους, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ότι ο Σαχίν Αγάς δεν θα δει άλλη µέρα να ξηµερώνει. Από την άλλη, η Γκιουλφέµ επισηµαίνει στη Σαχ ότι έµαθε πως η Χουρέµ ήταν σε πολύ άσχηµη κατάσταση το προηγούµενο βράδυ και ότι η Φαγιέ την έσωσε. Η Σαχ λέει στον Μερτζάν Αγά ότι η Φαγιέ είναι µεγάλος µπελάς γι’ αυτούς.

Νέα ενέδρα για τη Χουρέµ

Η Χουρέµ ευχαριστεί τη Φαγιέ που προσπάθησε να τη βοηθήσει το προηγούµενο βράδυ ρωτώντας την πώς θέλει να την ανταµείψει. Εκείνη της απαντά ότι φτάνει µόνο να της έχει εµπιστοσύνη. Ο Ρουστέµ αναφέρει στη Χουρέµ ότι η Χατιτζέ πρέπει να έκρυψε τον θησαυρό, αλλά πιθανόν να ξέρει και η Σαχ και ο Λούτφι για αυτό. Η Φαγιέ παρασύρει τον Σαχίν Αγά και ο Τζαφέρ Αγάς τον δολοφονεί. Παράλληλα, ζητά από τη Φαγιέ να τον ακολουθήσει αλλά εκείνη καταλαβαίνοντας ότι κινδυνεύει άµεσα να χάσει τη ζωή της, προσπαθεί να αµυνθεί. Ο Τζαφέρ Αγάς όµως της επιτίθεται και τις φωνές της ακούν η Χουρέµ και ο Σουµπούλ. Ο Σουµπούλ τη σώζει και ο Τζαφέρ τον σπρώχνει και επιτίθεται στη Χουρέµ. Την τελευταία στιγµή η Φαγιέ όµως τον µαχαιρώνει και καθώς είναι τραυµατισµένη λιποθυµά.

Ο Σουλτάνος βρίσκει τον κρυµµένο θησαυρό του Ιµπραήµ

Τα πράγµατα του Ιµπραήµ πωλούνται στην αγορά και η Χατιτζέ ζητά από τον Ματρακτσί να µεσολαβήσει στον δικαστή, ώστε να της παραδοθούν µερικά από αυτά. Η Σαχ σε έξαλλη κατάσταση προειδοποιεί τη Χατιτζέ ότι η αγορά των αντικειµένων του Ιµπραήµ είναι λάθος, αφού έτσι θα προδοθεί ότι έχει πολλά λεφτά στην κατοχή της. Η Νιγκιάρ τις ενηµερώνει ότι και ο Αγιάς Πασάς ψάχνει για την κρυµµένη περιουσία του Ιµπραήµ. Η Σαχ φοβάται ότι ο κρυµµένος θησαυρός του Ιµπραήµ θα έχει επιπτώσεις στον Λούτφι Πασά εκφράζοντας την ανησυχία της στη Χατιτζέ που ο θησαυρός βρίσκεται ακόµα στο παλάτι. Ο κρυµµένος θησαυρός του Ιµπραήµ φορτώνεται σε άµαξα. Η Σαχ και η Χατιτζέ µένουν έκπληκτες όταν βλέπουν τον Ρουστέµ στο παλάτι. Όταν δε βλέπουν και τον Σουλεϊµάν να καταφτάνει µε το άλογό του, παγώνουν. Τα κιούπια ανοίγονται και ο Σουλτάνος βρίσκεται µπροστά στον θησαυρό του Ιµπραήµ, νιώθωντας πληγωµένος και προδοµένος από τις αδελφές του. Τις επόµενες µέρες ο Σουλεϊµάν ανακρίνει τις αδερφές του ενώ παράλληλα αποφασίζει να παντρέψει τη Χατιτζέ.

Διαβάστε περισσότερο στο MY tv που κυκλοφορεί.

My tv 2703

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR