counter

Νέα άφιξη στο “Λόγω τιμής”! Ποια ηθοποιός εντάσσεται στο πρωταγωνιστικό καστ;

Νέα άφιξη στο “Λόγω τιμής”! Ποια ηθοποιός εντάσσεται στο πρωταγωνιστικό καστ;
Νέα άφιξη στο “Λόγω τιμής”! Ποια ηθοποιός εντάσσεται στο πρωταγωνιστικό καστ;

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου άρχισαν τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια της εμβληματικής σειράς «Λόγω τιμής», η οποία επιστρέφει 20 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της, αλλά αυτή τη φορά μέσα από τον ΣΚΑΪ.

Στο πρωταγωνιστικό καστ πέρα από τους Άλκι Κούρκουλο, Βίκυ Βολιώτη, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Γιώργο Πυρπασόπουλο, Δημήτρη Αλεξανδρή, Χριστίνα Αλεξανιάν, Άννα Δημητρακοπούλου πρόκειται να ενταχθούν και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί αλλά και νεότεροι. Πρόσφατα, μάλιστα, σας ενημερώσαμε για τις προσθήκες των Μαρία Ναυπλιώτου, Γιώργου Χρυσοστόμου, Λουκίας Μιχαλοπούλου ενώ σιγά – σιγά έρχονται και άλλα ονόματα στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «MYtv» και του Παναγιώτη Μουλόπουλου, η Μαρία Παπαφωτίου είπε «ναι» στην πρόταση που δέχτηκε για να υποδυθεί μία γυναίκα που εμπλέκεται – όχι με ιδιαίτερα καλό τρόπο -  στη ζωή του Βασίλη (Δημήτρη Αλεξανδρή). Μάλιστα, η ίδια έκανε το πρώτο γύρισμα την Παρασκευή 22 Μαρτίου.

Να σημειωθεί ότι η ηθοποιός συμμετείχε στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», στις αρχές της σεζόν, αλλά ολοκληρώθηκε ο ρόλος ενώ πρόσφατα βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω της σχέσης της με τον πρωταγωνιστή της σειράς Θανάση Πατριαρχέα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR