counter

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ο χωρισμός που την οδήγησε στην Αμερική, οι δύσκολες στιγμές και ο Κώστας Πηλαδάκης

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ο χωρισμός που την οδήγησε στην Αμερική, οι δύσκολες στιγμές και ο Κώστας Πηλαδάκης
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ο χωρισμός που την οδήγησε στην Αμερική, οι δύσκολες στιγμές και ο Κώστας Πηλαδάκης

Στο περιοδικό “ΟΚ!” και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο μίλησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Η ίδια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περίοδο που έφυγε από την Ελλάδα και πήγε να ζήσει στην Αμερική, στους τραυματισμούς της, αλλά και στον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη.

Δείτε επίσης! Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: "Πάντα τα αγόρια που μου άρεσαν ήταν μεγαλύτερα από μένα"

Όσα είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

«Πριν από τέσσερα χρόνια πέρασα μια τέτοια περίοδο. Είχα έναν δύσκολο χωρισμό και έφυγα, πήγα στο Μαϊάμι. Μου άρεσε παρά πολύ η Αμερική αλλά είχα οικονομικές δυσκολίες. Έπρεπε να επιστρέψω στην Ελλάδα, να βγάλω κάποια χρήματα ώστε να μπορώ να γυρίσω και να ζω με ασφάλεια εκεί. Θα πήγαινα στο Λος Άντζελες αυτή τη φορά.

Όχι για να γίνω σταρ του Χόλιγουντ, δεν έχω τέτοιες ψευδαισθήσεις. Ήθελα να ζήσω την εμπειρία. Θα έβρισκα ένα πρακτορείο ώστε να μπορώ να δουλεύω ως μοντέλο και θα έκανα workshop και σεμινάρια υποκριτικής. Γυρνώντας ήταν μια πολύ μεταβατική περίοδος για μένα», είπε αρχικά η ίδια.

«Έμεινα σε μια φίλη μου για λίγο και μετά βρήκα ένα δικό μου σπίτι, αλλά δεν μου άρεσε ούτε ο χώρος που έμενα. Και ξαφνικά κάπως η καθημερινότητα είχε αρχίσει να με φθείρει. Κάθε μέρα φωτογραφίσεις, αμέτρητες ώρες με τακούνια, δεν το άντεχα πια. Μετά ήρθαν και οι τραυματισμοί και αποτελειώθηκα. Έπαθα ένα διάστρεμμα στο πόδι, όπου όχι μόνο δεν μπορούσα να δουλέψω, αλλά ούτε και να κάνω γυμναστική. Είναι μαρτυρικό για μένα να κάθομαι χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι», πρόσθεσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Μετά ήρθε και η ρήξη χιαστού στο ίδιο πόδι, οπότε ένα 6μηνο ένιωθα ανήμπορη, είχα υποτροπές, έκανα καθημερινά φυσιοθεραπείες. Εκεί λοιπόν που συνήλθε κάπως το πόδι μου και είχα αρχίσει να ψιλοδουλεύω, σκάει η καραντίνα. Είχα πάει Λος Άντζελες να κάνω κάποια ραντεβού και θα έφευγα κατευθείαν Μιλάνο για κλεισμένη δουλειά. Ακυρώνεται το Μιλάνο, κλείνουν όλα και τότε είναι που κάνω σχέση. Προέκυψε τελείως τυχαία και έμεινα εδώ. Ήταν για καλό, οπότε δεν μου έμεινε κάποιο απωθημένο. Βρήκα έναν άνθρωπο που με κάνει ευτυχισμένη και με βοήθησε να βγω ψυχολογικά από όλο αυτό που βίωνα», κατέληξε η Ναυσικά για τη γνωριμία της με τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR