counter

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για Κώστα Πηλαδάκη: "Όχι δεν ισχύει ότι έχουμε χωρίσει"

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για Κώστα Πηλαδάκη: "Όχι δεν ισχύει ότι έχουμε χωρίσει"
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για Κώστα Πηλαδάκη: "Όχι δεν ισχύει ότι έχουμε χωρίσει"

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο, Ευάννα Ζουμπούρογλου. Η ηθοποιός διέψευσε τις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει από τον Κώστα Πηλαδάκη, ξεκαθαρίζοντας τι ακριβώς συνέβη με την αναβολή του γάμου τους.

«Εγώ με την σχέση μου είμαι μια χαρά, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Όχι δεν ισχύει ότι έχουμε χωρίσει. Δεν με ενοχλούν καθόλου αυτά τα δημοσιεύματα» είπε αρχικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Διαβάστε επίσης: Nαυσικά Παναγιωτακoπούλου: Η απάντηση για το αν θα παντρευτεί τελικά με τον Kώστα Πηλαδάκη

Η ίδια πρόσθεσε: «Επειδή καθυστέρησε ο γάμος που είχα πει ότι θα γίνει φέτος, αλλά ήταν φυσικό και επόμενο όταν το καλοκαίρι ήμουν στο θέατρο και ο Κώστας είχε δουλειές, δεν υπήρχε χρόνος να γίνει κάτι τέτοιο. Και δεν θέλω να κάνω κάτι βιαστικό και να μην το απολαύσω».

Σε ερώτηση για τα αβάσιμα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για εκείνη, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είπε: «Κατά καιρούς έχουν ειπωθεί πάρα πολλά αβάσιμα σχόλια. Είχαν πει ότι ήμουν το τρίτο πρόσωπο στον γάμο Σεφερλή – Τσαβαλιά. Ήμουν στο θίασο του Μάρκου και είχαν βγάλει τέτοια θέματα. Κάποια στιγμή είπαν ότι κάτι τρέχει με τον Ντάνο που βγήκαμε και είπαμε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Υπάρχουν κατά καιρούς αυτά».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR