counter

Νατάσα Καλογρίδη - Ευθύμης Ζησάκης: Οι φήμες τους θέλουν ζευγάρι. Τί απαντούν οι ίδιοι;

Νατάσα Καλογρίδη - Ευθύμης Ζησάκης: Οι φήμες τους θέλουν ζευγάρι. Τί απαντούν οι ίδιοι;
Νατάσα Καλογρίδη - Ευθύμης Ζησάκης: Οι φήμες τους θέλουν ζευγάρι. Τί απαντούν οι ίδιοι;

Νατάσα Καλογρίδη

Η Νατάσσα Καλογρίδη και ο Ευθυμής Ζησάκης μετά το τηλεοπτικό πλατό και τη θεατρική σκηνή συναντήθηκαν ξανά (για λίγο)  στην πίστα του νυχτερινού κέντρου Fix, με τις φήμες να φουτνώνουν ότι είναι ζευγάρι. Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί παρά τις φήμες, χωρίς περιστροφές απαντούν στις ερωτήσεις του περιοδικού OK! και αποκαλύπτουν στιγμές από τη ζωή τους που δεν ξέραμε.

Ο Ευθύμης Ζησάκης μίλησε για την σχέση του με τις γυναίκες και τον έρωτα. "Μου αρέσει πολύ ο έρωτας. Το θεωρώ κοµµάτι του εαυτού µου. Υπήρξε περίοδος που ήµουν εθισµένος στο σεξ και που άλλαζα ερωτικές συντρόφους µε τροµερή ταχύτητα. Ήµουν πωρωµένος µε το «σπορ» και έβρισκα τροµερό ενδιαφέρον στο φλερτ. Ήµουν αυτό που λέµε «κυνηγός». Αλλά τώρα πια που πέρασε η περίοδος των 'πουκαµίσων', έχω ρίξει άγκυρα και θέλω να έχω µια γυναίκα δίπλα µου που να µε καλύπτει σε όλους τους τοµείς."

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμη και στις θυσίες που έχει κάνει για να καταφέρει να ασχοληθεί με την υποκριτική.

"Στα 19 µου αποφάσισα να πάω στην Ιταλία για να κάνω το όνειρό µου πραγµατικότητα, να γίνω γιατρός. Οι γονείς µου ήταν αρνητικοί γιατί δεν µπορούσαν να αντεπεξέλθουν στα έξοδα και έτσι για ένα χρόνο δούλευα το πρωί ως καυστηρατζής και το βράδυ σε µπαρ για να µαζέψω χρήµατα. Έδωσα εξετάσεις, πέρασα, αλλά στους έξι µήνες άρχισαν να µου τελειώνουν τα χρήµατα, µε αποτέλεσµα να έρθω σε ρήξη και µε τους γονείς µου αλλά και µε τη σπιτονοικοκυρά µου, που µου έκανε έξωση. Για δυο τρεις ηµέρες λοιπόν αναγκάστηκα να µένω σε παγκάκι, όπου έµεινα άυπνος, έχασα τις αισθήσεις µου και έπεσα κάτω. Δεν µετανιώνω. Ήταν ένα τροµερό µάθηµα αυτό για µένα, γιατί µου έδειξε ότι µπορώ να τα καταφέρω κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες".

Η Νατάσα Καλογρίδη στην ερώτηση αν υπήρξε εποχή που ήθελε να εναλλάσει ερωτικούς συντρόφους απάντησε:

"Γιατί να το κάνω αυτό; Για να αισθανθώ επιβεβαίωση; Εγώ τα έχω καλά µε τον εαυτό µου, περνάω ωραία και δεν χρειάζεται να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν. Οι αποδείξεις είναι µόνο για τους λογιστές και για την εφορία".

Όσο για το αν θέλει να ντυθεί ξανά νύφη σχολίασε: "Δεν ξέρω. Δεν υπάρχουν «αν» στη ζωή µου. Όταν γίνει, θα απαντήσω στον ενδιαφερόµενο".



Νατάσα Καλογρίδη

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Εξώφυλλο ΟΚ 2002



FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR