counter

Νατάσα Θεοδωρίδου – Παντελής Καναράκης: Δείτε τους να ποζάρουν μαζί 20 χρόνια πριν

Νατάσα Θεοδωρίδου – Παντελής Καναράκης: Δείτε τους να ποζάρουν μαζί 20 χρόνια πριν
Νατάσα Θεοδωρίδου – Παντελής Καναράκης: Δείτε τους να ποζάρουν μαζί 20 χρόνια πριν

Είναι γνωστό πως η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Παντελής Καναράκης συνδέονται με μια φιλία χρόνων.

Οι δυο τους συχνά δημοσιεύουν χιουμοριστικά βιντεάκια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές που συνεργάζονται στα νυχτερινά μαγαζιά όπου εμφανίζεται η γνωστή τραγουδίστρια. Μαζί βέβαια θα εμφανιστούν και στη σημερινή drive in συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Όπως αποκάλυψε μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο γνωστός ηθοποιός, η φιλία τους ξεκίνησε 20 χρόνια πριν όταν συνεργάστηκαν για πρώτη φορά.

Συγκεκριμένα ο Παντελής Καναράκης δημοσίευσε μια φωτογραφία του τότε και μια του σήμερα και έγραψε: «Αυτές τις δυο φωτογραφίες τις χωρίζουν πάνω από δυο δεκαετίες. Σ ένα νυχτερινό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη μια νεαρή τραγουδίστρια μαγεύει τον κόσμο με τη φωνή της. Στα μέσα της σεζόν προσλαμβάνεται κι ένας ηθοποιός που μόλις έχει τελειώσει τη δραματική σχολή! Γνωρίζονται και γελάνε! Αγαπιούνται και γελάνε! Είναι μαζί στο καράβι της ζωής και γελάνε! Για πάνω από είκοσι χρόνια με τη Νατάσα έχουμε περάσει ωραία, δύσκολα, εύκολα, συνηθισμένα, ασυνήθιστα, ζόρικα, τρυφερά, σκληρά μα πάνω απ όλα έχουμε γελάσει πολυυυυ. Έτσι στο γέλιο χτίστηκε η αγάπη μας! Και αυτό το καλοκαίρι για άλλη μια φορά θα το περάσουμε γελώντας και θα το μοιραστούμε μαζί σας! Η ζωή είναι ωραία και σταθερά σας αγαπώ».

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR