counter

Νατάσα Θεοδωρίδου: Ο λόγος που δεν έχει δεχθεί καμία από τις τηλεοπτικές προτάσεις που της έχουν γίνει

Νατάσα Θεοδωρίδου: Ο λόγος που δεν έχει δεχθεί καμία από τις τηλεοπτικές προτάσεις που της έχουν γίνει
Νατάσα Θεοδωρίδου: Ο λόγος που δεν έχει δεχθεί καμία από τις τηλεοπτικές προτάσεις που της έχουν γίνει

Συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό» και τον Θάνο Βάγιο παραχώρησε συνέντευξη η Νατάσα Θεοδωρίδου με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου της με τη δισκογραφική εταιρεία Heaven.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για το νέο της τραγούδι, που θα έχει την υπογραφή του Φοίβου, για τα προσωπικά της, τη σχέση με τις κόρες της, την τραπ μουσική, αλλά και για τον λόγο που δεν δέχεται τις τηλεοπτικές προτάσεις που της γίνονται.

Δείτε επίσης - Περήφανοι γονείς η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Ανδρέας Φουστάνος: Η κόρη τους, Ανδριάνα, πήρε πτυχίο (Βίντεο)

Όσα είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου στο “Πρωινό”

«Οι άντρες μια χαρά με πλησιάζουν. Δηλαδή οι άντρες που πρέπει να με πλησιάσουν μια χαρά με πλησιάζουν», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου και συνέχισε για τη σχέση της με τις κόρες της, Χριστιάνα και Ανδριάνα: «Έχω 99% ισορροπημένη σχέση με τις κόρες μου. Αλλά αφήνω αυτό το 1% γιατί άνθρωποι είμαστε και μπορεί να συγκρουστούμε. Είμαι τυχερή σαν μητέρα, δεν χρειάστηκε να κάνω πολύ αγώνα, γιατί τα παιδιά μου είναι πολύ καλά».

Όσον αφορά την τραπ μουσική δήλωσε: «Μου αρέσει πάρα πολύ η τραπ μουσική. Μου αρέσει γιατί έχει ρυθμό για να χορεύεις. Τώρα όσον αφορά τα λόγια και το ότι αναφέρεται απαξιωτικά στις γυναίκες ή στους άντρες, τότε θα πρέπει και εμείς να κυνηγιόμαστε γιατί έχουμε πει διάφορα στα τραγούδια μας. Αν πάρεις τα λόγια και τους δώσεις ακριβή ανάλυση είμαστε χαμένοι από χέρι. Θα συνεργαζόμουν εχθές με τράπερ».

Τέλος, η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκάλυψε τον λόγο που δεν έχει δεχτεί καμία από τις τηλεοπτικές προτάσεις που της έχουν γίνει.  

«Τηλεοπτικές προτάσεις μου έχουν γίνει από παντού και με όλους τους τίτλους. Δεν με βρίσκω εκεί μέσα. Η μεγαλύτερη κατάκτηση της ζωής μου είναι η ελευθερία. Μπορώ να κάνω ό, τι θέλω, όπως το θέλω, χωρίς να μην με επηρεάζει κανείς, γιατί δεν χρωστάω σε κανέναν και δεν μου χρωστάει και κανείς. Να δέχομαι μετά και κριτική; Ούτε να το σκέφτομαι. Μια καλή οικονομική ευκαιρία δεν θα ήταν δέλεαρ. Όταν δελεάζεσαι οικονομικά εκτός της δουλειάς σου, νομίζω δεν διαλέγεις τον σωστό δρόμο», είπε η τραγουδίστρια.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR