counter

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η ηλικία των 50 και η εξωτερική της εμφάνιση

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η ηλικία των 50 και η εξωτερική της εμφάνιση
Νατάσα Θεοδωρίδου: Η ηλικία των 50 και η εξωτερική της εμφάνιση

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Νίκο Γεωργιάδη παραχώρησε η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για γεγονός ότι μπήκε στα 50, αλλά και την εξωτερική της εμφάνιση.

Έχασες κιλά για τη δουλειά ή γιατί απλά το ήθελες ως γυναίκα;

Μα πού είναι όλα αυτά τα κιλά που λένε ότι έχασα, γιατί πώς ήμουν πριν; (Γελάει.) Έχω την εντύπωση ότι εμείς τριγυρνάμε έξω και πίσω μας ακολουθεί μια ζυγαριά και μια αριθμομηχανή. Η ζυγαριά λέει πόσα κιλά είσαι και η αριθμομηχανή πόσο χρόνων είσαι. Άνθρωποι δεν είμαστε; Λίγο τρώμε, παχαίνουμε. Εγώ δεν είχα αυξομειώσεις απίστευτες. Δεν έχω ζυγιστεί ποτέ στη ζωή μου, δεν ξέρω πόσα κιλά είμαι, στον λόγο μου. Από τα ρούχα μου καταλαβαίνω αν έχω πάρει.

Όταν άλλαξες δεκαετία, ένιωσες ένα σφίξιμο μέσα σου;

Όταν μπήκε το 5 μπροστά εννοείς; Όχι. Μόνο χαρά γιατί είναι πολλά αυτά που υπάρχουν δίπλα μου. Πρώτον, τα παιδιά μου, το ένα έχει κλείσει τα 25 και το άλλο τα 20. Πόσο έπρεπε να είμαι, 35; Δεν γίνεται. Είναι γεμάτα χρόνια, ωραία χρόνια. Όταν στη δουλειά σου κοιτάζεις πίσω και χαμογελάς με όσα έχεις δημιουργήσει, αυτό μεταφράζεται σε εμπειρία, χαρά –ακόμα και τις δύσκολες στιγμές θα βάλω μέσα–, το πρόσημο βγαίνει θετικό. Το 5 είναι απλά ένας αριθμός. Και ας ακούγεται κοινότοπο ή μια υπεκφυγή. Το ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι 50 ετών δεν σημαίνει απολύτως τίποτα και θέλω να πιστεύω ότι το αποδεικνύω. Εμένα η ενέργειά μου, η διάθεσή μου, το πρόσωπό μου, η κατασκευή μου είναι στο κόκκινο. Δεν δέχομαι να αφεθώ στην καραντίνα. Βεβαίως προσέχω να μη θέσω σε κίνδυνο τον εαυτό μου και τους γύρω μου, αλλά δεν μπορώ να καθίσω στιγμή. Τα ζω όλα στο κόκκινο και θέλω γύρω μου την ενέργεια της δημιουργίας, να μην αφήνεις αυτό για το οποίο έχεις πασχίσει τόσα χρόνια. Να είμαι δίπλα στο καινούριο, να το προλαβαίνω και να με προλαβαίνει.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR