counter

Νατάσα Θεοδωρίδου: "Από τότε που χώρισα με τον Ανδρέα, δεν μπήκε άλλος άντρας σπίτι μου"

Νατάσα Θεοδωρίδου: "Από τότε που χώρισα με τον Ανδρέα, δεν μπήκε άλλος άντρας σπίτι μου"
Νατάσα Θεοδωρίδου: "Από τότε που χώρισα με τον Ανδρέα, δεν μπήκε άλλος άντρας σπίτι μου"

Νατάσα Θεοδωρίδου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιό της από τον Ανδρέα Φουστάνο.

"Μου αρέσει η συντροφικότητα, αλλά επειδή ζω με τα παιδιά μου, δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να μένει και κάποιος άλλος μαζί μας. Όταν χώρισα από τον Ανδρέα, πήρα την απόφαση να μην μπει άλλος άντρας στο σπίτι μου. Έτσι κι έγινε. Είναι μια απόφαση πολύ συνειδητή και την τήρησα τα τελευταία 8 χρόνια. Είχα σύντροφο, αλλά δεν συζούσαμε", λέει η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Αν όμως είχες αποφασίσει να ξαναπαντρευτείς, δεν θα συζούσες; "Μόνο σε αυτή την περίπτωση. Αλλά τον τρίτο γάμο δεν τον σκέφτομαι ακόμη. Η ζωή μου είναι τόσο ωραία στο σπίτι μου, που δεν θα χαλούσα εύκολα αυτή την ισορροπία. Μπορεί να μην είμαι ερωτευμένη αλλά είναι πολύ όμορφη η ζωή μου. Έχω φίλους αλλά και μια πολύ μεγάλη οικογένεια".

Η Νατάσα Θεοδωρίδου αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνεργασία της στο τραγούδι του Κώστα Μαρτάκη "Αν κάπου, κάποτε", που κάνει φωνητικά. "Αυτό προέκυψε πραγματικά τυχαία. Είχα περάσει από το στούντιο να δω τον Κώστα και εκείνη την ώρα ήθελαν κάποιον για δεύτερη φωνή, οπότε... αυτοπροτάθηκα. Ο Κώστας απόρησε "Μα, Νατάσα, εσύ θα κάνεις δεύτερη φωνή;". Το έκανα με μεγάλη χαρά. Εγώ του είπα να μην βάλει καν το όνομά μου στο τραγούδι. Δεν έχω τέτοια θέματα, προς Θεού. Όπου μπορώ να βοηθήσω, το κάνω με μεγάλη χαρά. Ήμουν στο στούντιο το 2005 και ηχογραφούσα ένα τραγούδι για τον δίσκο "Μια γλυκιά μελωδία". Το έγραψα κι έφυγα. Έπειτα από εμένα πήγε στο στούντιο ο Πασχάλης Τερζής. Άκουσε τυχαία το τραγούδι μου, του άρεσε και πρότεινε χωρίς καν να είμαι εγώ εκεί, να κάνει δεύτερη φωνή. Αυτό τα λέει όλα".

Νατάσα Θεοδωρίδου

Πηγή: ΕΓΩ

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR