counter

Ναταλία Γερμανού: Το σχόλιο για τον Γιώργο Αρσενάκο και την Ζόζεφιν στα Mad VMA- “Θέλω να πιστεύω ότι ήταν απλά μία κακή τους στιγμή”

Εκτός από τον καβγά του Snik και του Light στα Mad Video Music Awards το βράδυ της Τετάρτης, ένα ακόμη βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Αρσενάκο και την Ζόζεφιν.

Στο εν λόγω βίντεο, το οποίο προβλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου μέσα από την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”, δείχνει τον Γιώργο Αρσενάκο και τη Ζόζεφιν να παρεμποδίζουν έναν άνδρα που περνούσε από μπροστά τους την ώρα που περίμεναν να ακούσουν αν η τραγουδίστρια θα παραλάμβανε ένα βραβείο.

Μάλιστα, το δικό της σχόλιο θέλησε να κάνει η Ναταλία Γερμανού.

Όσα είπε η Ναταλία Γερμανού

«Δεν θέλω να είμαι επιθετική, θα πω απλώς ότι είναι μια κακή στιγμή του Γιώργου Αρσενάκου αυτό που θα παρακολουθήσουμε στο βίντεο που θα δείτε αμέσως», είπε η Ναταλία Γερμανού προβάλλοντας το σχετικό βίντεο.

«Ό,τι κι αν είναι, δεν σπρώχνουμε έναν άνθρωπο για να μην μας χαλάσει το story. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που ο Γιώργος Αρσενάκος που τον γνωρίζω πολλά χρόνια και η Ζόζεφιν με την οποία δεν έχω τίποτα, νιώθει το κορίτσι ότι είναι η Αριάνα Γκράντε, πώς γνώριζαν εξ αρχής ότι θα βραβευτούν;», πρόσθεσε και αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια.

Ελπίζουμε να ζητήθηκε συγγνώμη. Εμένα με στεναχώρησε αυτό που είδα, θέλω να πιστεύω στους ευγενικούς ανθρώπους», κατέληξε η Ναταλία Γερμανού.

Από την πλευρά του, ο Τάσος Ξιαρχό που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha διευκρίνισε κάποια πράγματα για το εν λόγω περιστατικό. Μάλιστα, ανέφερε πως το πρόσωπο που πέρασε μπροστά από τον Γιώργο Αρσενάκο και την Ζόζεφιν ήταν φιλικό πρόσωπο ανθρώπου που βρισκόταν στον χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ήταν φίλος του τράπερ Trannos.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR