counter

Ναταλία Γερμανού: Το βίντεο από το παρελθόν που τη φέρνει σε δύσκολη θέση - "Όποτε το βλέπω δαγκώνομαι"

Ναταλία Γερμανού: Το βίντεο από το παρελθόν που τη φέρνει σε δύσκολη θέση - "Όποτε το βλέπω δαγκώνομαι"
Ναταλία Γερμανού: Το βίντεο από το παρελθόν που τη φέρνει σε δύσκολη θέση - "Όποτε το βλέπω δαγκώνομαι"

Τον Λάκη Λαζόπουλο υποδέχθηκε η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Λίγο πριν τη συνέντευξη η Ναταλία Γερμανού θυμήθηκε μια ιστορία από το 2007, όταν ο Λάκης Λαζόπουλος στο «Αλ-τσαντίρι» είχε κάνει μια αναφορά στο πρόσωπό της που την προβλημάτισε ιδιαίτερα με αφορμή τα γέλια της με διαγωνιζόμενη στο “ TV Stars παρουσιάστε”.

 Διαβάστε επίσης! Ναταλία Γερμανού: "Είδα κάτι δαχτυλάκια του τύπου "αν δεν θες να είσαι υποκρίτρια, κοίτα να αλλάξεις την εκπομπή σου κι εσύ"

«Πριν πάμε στο βίντεο της Ναταλίας θέλω να μοιραστώ μια μικρή ιστορία που αφορά τον Λάκη και εμένα. Θα σας γυρίσω πίσω στο μακρινό 2007 που κάναμε το “TV Stars παρουσιάστε” με τον Ηλία Ψινάκη και τον Κωνσταντή Σπυρόπουλο.Θέλω να μιλήσω για την πολιτική ορθότητα. Πριν γίνει καθημερινότητά μας, πριν μάθουμε να σκεφτόμαστε πιο σωστά, να μιλάμε αφού έχουμε σκεφτεί, να προσέχουμε τι λέμε. Ο Λάκης αυτό το έκανε το 2007 τότε που γελούσαμε με πράγματα που σήμερα δεν θα γελάγαμε.

Τότε είχε έρθει μια κοπέλα που μας διάβαζε στα αγγλικά και ο Ηλίας είχε πει το περίφημο “color τα εννιάμερα”. Έγινε viral αυτό, ακόμα μου το στέλνουν. Εγώ έπαψα να γελάω από τότε που ο Λάκης με κατακεραύνωσε μέσα από το Αλ Τσαντίρι. Και είχε παίξει το βιντεάκι και είπε “Γιατί γελάς κοπελιά; Έχεις ένα πλάσμα απέναντί σου που δεν καταλαβαίνει ότι το κοροϊδεύετε και είστε τρεις απέναντί του και το κοροϊδεύετε στα μούτρα του”.

Εγώ πολύ στεναχωρημένη του έστειλα ένα μειλ και του λέω “Είμαστε τρεις. Τρεις γελάγαμε, γιατί τα έβαλες μαζί μου;”. Και μου λέει “Γιατί από σένα δεν περίμενα να το κάνεις. Από εσένα έχω απαιτήσεις”. Από τότε που ο Λάκης Λαζόπουλος το 2007 δεν θεώρησε αστείο που όλοι γελούσαμε, όποτε βλέπω το βίντεο δαγκώνομαι και αισθάνομαι πολύ δυσάρεστα. Ήταν μια μικρή ανάμνηση γιατί τότε που όλοι γελούσαμε, ο Λάκης μου επισήμανε πως “Ναταλία μου αυτό δεν είναι αστείο αυτό”», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR