counter

Ναταλία Γερμανού: "Στο σεξ μετά από τρεις, τέσσερις, άντε πέντε μήνες, λες εντάξει, φτάνει!"

Ναταλία Γερμανού: "Στο σεξ μετά από τρεις, τέσσερις, άντε πέντε μήνες, λες εντάξει, φτάνει!"
Ναταλία Γερμανού: "Στο σεξ μετά από τρεις, τέσσερις, άντε πέντε μήνες, λες εντάξει, φτάνει!"

Ναταλία Γερμανού

Η προσωπική ζωή της Ναταλίας Γερμανού έχει βρεθεί πολλές φορές στο μικροσκόπιο του τύπου. Η γνωστή παρουσιάστρια σε συνέντευξη της σε κυπριακό περιοδικό μίλησε για τους άνδρες της ζωή της και εξήγησε για πιο λόγο δεν έχει κάνει παιδί.  

Χαρακτηρίζοντας τον εαυτό της τυχερό γιατί γνώρισε σωστούς ανθρώπους που της φέρθηκαν εντάξει, η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στις σχέσεις της με νεότερους άνδρες: "Ακόμα και οι σχέσεις μου με τους νεότερους άνδρες, με τους οποίους είχα λίγη ή και περισσότερη διαφορά ηλικίας, κράτησαν δύο και δυόμισι χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι δεν ήταν σχέσεις βασισμένες στο σεξ. Γιατί και στο σεξ μετά από τρεις, τέσσερις, άντε πέντε μήνες, λες “εντάξει, φτάνει!”- εκτός αν είσαι νυμφομανής. Κι εγώ δεν είμαι. Κάτι υπήρχε πέρα από όλα αυτά. Υπήρχε χημεία, επικοινωνία, κάτι που θαύμαζα στα άτομα αυτά" αποκάλυψε η παρουσιάστρια.  

Η Ναταλία Γερμανού παραδέχτηκε ότι δεν ένιωσε ποτέ την ανάγκη να γίνει μητέρα, ίσως γιατί την τρομάζει η ισόβια ευθύνη ενός παιδιού: "Με το χέρι στην καρδιά, δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να φέρω στον κόσμο ένα παιδί. Για να το κάνεις πρέπει να το νιώθεις κι εγώ δεν το ένιωσα ποτέ. Δεν μου βγήκε! Δεν διανοήθηκα ποτέ να κάνω ένα παιδί και να το έχω σαν αξεσουάρ, πηγαινοφέρνοντάς το από το ένα δωμάτιο του σπιτιού στο άλλο κι όταν το βαριόμουν, να το παρατάω στα χέρια μιας Φιλιππινέζας ή μιας νταντάς! Μπορεί να με τρόμαξε η ισόβια ευθύνη ενός παιδιού και να φοβήθηκα μήπως είμαι ανίκανη να τη φέρω εις πέρας. Θα ήθελα, αν το έκανα, να αποδεικνυόμουν μία καθ’ όλα σωστή και καλή μητέρα. Αλλά μπορεί να ήμουν και ανίκανη ή ανάξια… Δεν ξέρω, μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ".

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR