counter

Ναταλία Γερμανού: Στηρίζει τον αγώνα των ηθοποιών - Το μήνυμά της

Ναταλία Γερμανού: Στηρίζει τον αγώνα των ηθοποιών - Το μήνυμά της
Ναταλία Γερμανού: Στηρίζει τον αγώνα των ηθοποιών - Το μήνυμά της

Από το πρωί της Τετάρτης οι ηθοποιοί συμμετέχουν σε 48ωρη απεργία ενάντια στην υποβάθμιση των πτυχίων τους, ενώ πραγματοποιήθηκε και συγκέντρωση διαμαρτηρίας στο Σύνταγμα το μεσημέρι της Πέμπτης.

Το βασικό αίτημά τους είναι η "απόσυρση ή η τροποποίηση του Προεδρικού Διατάγματος 85/2022, η ίδρυση Δημόσιας Τριτοβάθμιας Ανώτατης Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης και ενίσχυση της δημόσιας καλλιτεχνικής εκπαίδευσης".

Το μεσημέρι της Πέμπτης η Ναταλία Γερμανού η οποία πάντα παίρνει θέση στα σοβαρά θέματα, ανήρτησε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της αείμνηστης Δέσπως Διαμαντίδου με ένα κείμενο στήριξης και συμπαράστασης στους ηθοποιούς και στον αγώνα τους.

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού

"Ηθοποιός σημαίνει φως. Είναι οι άνθρωποι που φωτίζουν τα σκοτάδια μας, ομορφαίνουν τις μέρες και τις νύχτες μας. Καμμιά ταινία που σε συγκίνησε, καμμιά παράσταση που σε συγκλόνισε, καμμιά σειρά που σε ξενύχτησε, καμμιά κωμωδία που σε παρηγόρησε δεν θα υπήρχε αν δεν υπήρχαν. Οι ηθοποιοί. Σεβασμός στην Τέχνη τους. Σεβασμός στο ταλέντο και στις σπουδές τους. Μαζί τους. #metousithopoious " έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στο Instagram η Ναταλία Γερμανού.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR