counter

Ναταλία Γερμανού: Οι ευχές στον Κώστα Τσουρό μετά την ανακοίνωση του Mega για την εκπομπή του

Ναταλία Γερμανού: Οι ευχές στον Κώστα Τσουρό μετά την ανακοίνωση του Mega για την εκπομπή του
Ναταλία Γερμανού: Οι ευχές στον Κώστα Τσουρό μετά την ανακοίνωση του Mega για την εκπομπή του

Τη συνεργασία του με το Mega ανανέωσε ο Κώστας Τσουρός, όπως έγινε γνωστό με μια επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο σταθμός το πρωί της Παρασκευής 28/07.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής την ερχόμενη σεζόν δεν θα βρίσκεται στο “Mega Καλημέρα” στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη, αλλά θα αναλάβει δικιά του εκπομπή που θα προβάλλεται το Σαββατοκύριακο.

Η ανακοίνωση του Mega για τον Κώστα Τσουρό

Το Mega ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Τσουρό για τη νέα σεζόν.

Άμεσος και επικοινωνιακός, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής γνωρίζει καλά πώς πρέπει να διαχειριστεί την επικαιρότητα, αλλά και τον τρόπο να εκμαιεύει την ουσία από τον συνομιλητή του σε μια συνέντευξη. Το αιχμηρό του σχόλιο αποτελεί σήμα κατατεθέν μιας στιβαρής τηλεοπτικής παρουσίας που ισορροπεί την ευγένεια με τον αυθορμητισμό.

Ο Κώστας Τσουρός αναλαμβάνει από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη να συνδυάσει την έγκυρη ενημέρωση με την ποιοτική ψυχαγωγία σε μια ολόφρεσκη εκπομπή που φιλοδοξεί να επαναπροσδιορίσει την έννοια του infotainment τα Σαββατοκύριακα.

Το MEGA εύχεται στον Κώστα Τσουρό κάθε επιτυχία στο νέο του επαγγελματικό βήμα και δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές τον Σεπτέμβρη.

Κώστας Τσουρός - Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού μετά την ανακοίνωση του Mega για την εκπομπή του

Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση του Mega ο Κώστας Τσουρός έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για το νέο του επαγγελματικό βήμα.

«Από Σεπτέμβρη θα τα λέμε αλλιώς» έγραψε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής και αμέσως οι ακόλουθοί τού ευχήθηκαν τα καλύτερα για τη νέα του εκπομπή.

Μάλιστα, ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασε την ανάρτησή του Κώστα Τσουρού ήταν η Ναταλία Γερμανού, η οποία είχε συνεργαστεί μαζί του για τρία χρόνια στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha.

«Καλή αρχή αγάπη μου. Ήταν δίκαιο. Έχεις όλη μου την αγάπη σταθερά αμείωτα και σε καμαρώνω. Και το ξέρεις», έγραψε η παρουσιάστρια στον Κώστα Τσουρό.

Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Τσουρού και το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR