counter

Ναταλία Γερμανού: "Να το πάρω απόφαση ότι είμαι μια..."

Ναταλία Γερμανού: "Να το πάρω απόφαση ότι είμαι μια..."
Ναταλία Γερμανού: "Να το πάρω απόφαση ότι είμαι μια..."

Ναταλία Γερμανού

Ανοιξιάτικα φιλιά στα κορίτσια μου -και το λέω αυτό γιατί ως τωρα μόνο κορίτσια μου στέλνουν email με τα "θεματάκια" τους!

Άρα να το πάρω απόφαση ότι είμαι μια καθαρά γυναικεία στήλη (άλατος) ή ότι τα αγόρια δεν αντιμετωπίζουν κανένα απολύτως πρόβλημα στις σχέσεις τους. Ότι όλα πάνε τέλεια, φανταστικά και bro, ωραία φάση δικέ μου μπες στο κάμπριο να πάμε για μπυρόνια!

Καλά κάνετε δε λέω, ζακετούλα να πάρετε και τώρα με συγχωρείτε γιατί όσο εσείς νομίζετε πως όλα πάνε κουλ, τα κορίτσια σας μου στέλνουν τόνους παραπόνων και πρέπει να απαντήσω… :-)

To πρόβλημα

Ναταλία μου. Τα πράγματα έχουν ως εξής είμαι με ένα παλικάρι 9 μήνες, τον Ά. που είναι 27 χρόνων. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που κάποια στιγμή λόγω ότι έγιναν κάποια πράγματα πολύ γρήγορα όπως ότι ερχόταν και έμενε  στο σπίτι μου αρκετές φορές την εβδομάδα και τα Σαββατοκύριακα και εγώ δεν πήγαινα στο σπίτι του στην Αθήνα με τους γονείς μου, ζήτημα να έχω πάει 3 φορές, κάποιες καταστάσεις όπως "λόγια" των δικών του που με ενόχλησαν πολύ και ας λέει ο ίδιος ότι δεν ισχύουν ακόμα. Όλα αυτά μας οδήγησαν τώρα στο να σπάσουμε και να έχουμε κάνει ένα "διάλειμμα"  αλλά  και λόγω οικονομικών δεν θα μπορεί να έρθει Ν. Μ για 3 μήνες όπως μου είπε γιατί θέλει να βάλει κάποιες προτεραιότητες στην ζωή του. Μετά από ατελείωτες κουβέντες είπαμε να κάνουμε μια ακόμα προσπάθεια και αν είναι να γίνει κάτι θα γίνει αλλιώς θα το σταματήσουμε οριστικά... Σήμερα με πήρε τηλ και μου πρότεινε να πάμε Χαλκίδα στον κολλητό του που θα του θα δώσει εκείνος λεφτά για να πάει επειδή ξέρει πως έχει η κατάσταση του. Εγώ δεν εχω διάθεση να πάω στο φιλικό ζευγάρι και να παίζω θέατρο πως όλα είναι καλά αλλά ούτε και εκείνος παρ’όλα αυτά μάλλον θα πάει αντί να βρει έναν τρόπο να έρθει; Είμαι αρκετά μπερδεμένη γιατί έχω αισθήματα αλλά με όλα αυτά δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω!

Η απάντηση της Ναταλίας

Αγαπημένη μου, είναι γεγονός πως η χιλιομετρική απόσταση μπορεί να δυσκολεύει τις ερωτικές σχέσεις. Συμβαίνει. Αλλά συμβαίνει όταν ο ένας είναι στην Αμερική κι ο άλλος στην Ελλάδα ή έστω ο ένας στη Θεσσαλονίκη κι ο άλλος στην Αθήνα. Όταν μου λες οτι ο καλός σου, σου παρουσιάζει σαν πρόβλημα την Νέα Μάκρη κάτι δεν πάει καλά.

Οι γονείς που μπλέκονται στη μέση είναι επίσης ένα θεματάκι γιατί σας χαλάνε τη διάθεση, αλλά αν υπήρχαν γερά θεμέλια δεν θα κλονίζονταν. Υπάρχουν όμως;

Από αυτά που μου γράφεις έχω την αίσθηση ότι το παλικάρι δεν ξέρει τι θέλει και προσωπικά, με τους άντρες που δεν ξέρουν τι θέλουν πλήττω μέχρι θανάτου.

Εσύ δεν βαριέσαι; Όταν κάποιος ΘΕΛΕΙ πραγματικά να σε δει, πίστεψέ με θα βρει τρόπο. Όπου κι αν είσαι. Πες του τα όλα αυτά. Κι ό,τι τον φωτίσει ο Θεός. Εν τω μεταξύ ασχολήσου και με τίποτα άλλο εσύ, ε;  Φιλιά!

Το πρόβλημα

Ναταλία μου! Είμαι 22 χρονών και εδώ και 5 μήνες είμαι με κάποιον 9 χρόνια μεγαλύτερο μου. Είναι σκηνοθέτης στην Αθήνα και είχε έρθει για κάποια σεμινάρια υποκριτικής στη Θ. όπου και πήγα και τον γνώρισα. Εν τάχει θα σου πω πως όσο ήμασταν στα σεμινάρια δεν έκανε καμία κίνηση (ορθώς) και μου μίλησε μέσω facebook όταν έφυγε Αθήνα, να μη στα πολυλογώ, με τούτα και με εκείνα, είμαστε μαζί από τότε. έχουμε απόσταση Αθήνα-Θεσσαλονίκη. είμαστε και οι ερωτευμένοι, εκείνος κιόλας το σκεφτεται πολύ σοβαρά για μένα....μου δίνει πολλή αγάπη η αλήθεια είναι. Οι φίλες μου με βρίζουν γιατί πιστεύουν πως θέλει να με κάνει ότι θέλει με την έννοια πως θέλει να πλάσει τον χαρακτήρα μου ούσα ακόμα πολύ μικρή..Εγώ βέβαια, είμαι λίγο αντιδραστική για μη τα ρίχνω όλα σε εκείνον. Ο τελευταίος καβγάς μας ήταν πανηγυρικός ώσπου σχεδόν με έβρισε λέγοντας μου μετά πως δεν μ έβρισε και πως λέει πράγματα πάνω στα νεύρα του και μου ζήτησε συγγνώμη. Αυτό γίνεται σχεδόν σε κάθε καυγά μας. Όντας σκηνοθέτης βλέπει καθημερινά ωραίες γυναίκες. Είναι πιστός. Το θέμα είναι δικό μου.  

Νιώθω ανασφάλεια και πολύ λίγη. Μπροστά σ’αυτες που ίσως βλέπει. Είμαι ένα κορίτσι 21 στα 22. Κοντούλα και φαινομενικά γλυκούλα. Ασυναίσθητα αναμετρώ τον εαυτό μου με εκείνες με τις οποίες έχει συναναστραφεί στο παρελθόν, τύπου μοντέλα. Το άλλο θεματάκι μου είναι το σεξ. Εγώ είμαι τελείως άπειρη. Έχω πάει με άλλους δυο άντρες. κομπλαρω τελείως και αισθάνομαι πως δεν μου δίνει χώρο γιατί θέλει να τα κάνει όλα εκείνος δεν μου αρέσει.

Η απάντηση της Ναταλίας

Καταρχάς δεν με κούρασες καθόλου. Αλλά θα σου πω το πιο βασικό που -ξέρω- είναι και το πιο δύσκολο.. Σε παρακαλώ, νίκησε τις ανασφάλειές σου.

Σε νιώθω και σε καταλαβαίνω, όλοι μας έχουμε από δαύτες, λιγότερες ή περισσότερες.

Αλλά πολέμησέ τις με λύσσα!

Όταν εκπέμπεις στον σύντροφό σου το ότι αισθάνεσαι ανασφαλής, "λίγη", φοβισμένη, κατώτερη απ τις άλλες γυναίκες που συναναστρέφεται, αυτός το εισπράττει. Αυτήν την εικόνα κρατάει. Αυτή που του δίνεις. 

Σταμάτα λοιπόν να μειώνεις τον εαυτό σου στα μάτια του και στα μάτια σου!

Τι σημασία έχει με ποιές γυναίκες συναναστρέφεται λόγω της ηλικίας και του επαγγέλματός του βρε αγάπη μου;

Εσένα θέλει, εσένα διάλεξε. Μην του το χαλάς με φοβίες και ανασφάλειες. Απόλαυσε τη σχέση σας και πίστεψε στον εαυτό σου. Δεν θα χει ο άνθρωπος καμία απαίτηση απο μια κοπέλα 22 ετών να είναι η Τζένα Τζέημσον στο κρεβάτι!

Χαλάρωσε. Στο σεξ και στο σκάκι, όλα θέλουν το χρόνο τους.

Το πρόβλημα της Κ. 

Γεια σου Ναταλάκι μου..Είμαι η Κ. και είμαι 19. Εδώ και τρία χρόνια γουστάρω ένα παιδί ο οποίος είναι 2 χρόνια μεγαλύτερος. Τον γνώρισα στο σχολείο μέσω μιας φίλης μου και αυτός άρχισε να της λέει μ’ αρέσει πολύ η φίλη σου και κάτι τέτοια. Μετά από δύο, τρείς μέρες ανταλλάξαμε αριθμούς και αρχίσαμε να μιλάμε φιλικά, αυτός όμως οπότε έβλεπε την φίλη της έλεγε πόσο του αρέσω κ άλλα πολλά. Μια μέρα θα πήγαινα σε ένα πάρτυ και το έμαθε αυτός από τη φίλη μου και ήρθε με βρήκε εκεί που ήμουνα. Μιλούσαμε πάρα πολύ ώρα και πριν φύγω με αγκάλιασε και με φίλησε στο μάγουλο και είχαμε πει την άλλη μέρα ότι θα βρεθούμε. Την άλλη μέρα δεν βρεθήκαμε τελικά γιατί μου είπε ότι κάτι του έτυχε και μετά από τότε δεν ξαναμιλήσαμε .Πέρασαν κάποιοι μήνες και ένα βράδυ ήταν μεθυσμένος και με πήρε τηλέφωνο αλλά εγώ κοιμόμουν και δεν το σήκωσα και αυτός νευρίασε και δεν μου μιλούσε. Μετά από δύο μέρες του είχα στείλει μήνυμα στη γιορτή του και μου είχε απαντήσει. Ανά διαστήματα μιλούσε στη φίλη μου για μένα. Το διάστημα που μιλούσαμε κανονικά είχα ψάξει και είχα βρει που μένει και περνούσα καθημερινά από εκεί. Αφού είχαν γίνει όλα αυτά έμαθα ότι είχε γκόμενα και τα είχανε 4 χρόνια αλλά μια χώριζαν και μια τα ξαναέβρισκαν. Πέρυσι είχα μάθει ότι είχαν χωρίσει και μετά από δύο μήνες τους βλέπω μαζί και αυτός κατέβασε το κεφάλι του. Το καλοκαίρι τον είχα πάρει τηλέφωνο και είχαμε μιλήσει και το ίδιο βράδυ με είχε πάρει τηλέφωνο και μιλούσαμε μέχρι το πρωί. Και  μου είχε πει ότι θα με πάρει την άλλη μέρα να βρεθούμε, τελικά δεν με πήρε και τον πήρα εγώ και τον έβρισα. Μετά από αυτό είχα να τον δω 5 μήνες και τον είδα πριν από έναν μήνα!

Όταν τον είδα τρελάθηκα δεν ήξερα τι να κάνω! Καθόμασταν σε απέναντι τραπέζια με κοιτούσε και τον κοιτούσα και το έδειχνα ότι είμαι καλά, χόρευα, χαμογελούσα. Πάω να χαιρετήσω έναν φίλο μου και αυτός έχει γυρίσει προς το μέρος μου και να με ψάχνει να δει που πήγα. Κάποια στιγμή πάνε στο τραπέζι τους κάτι κορίτσια τις κερνούσαν σφηνάκια και εγώ είχα νευριάσει πάρα πολύ αλλά δεν του το έδειχνα το έπαιζα ψύχραιμη. Περνάει από δίπλα μου πάει τουαλέτα και με κοιτάει.' Oταν ξαναπέρασε από δίπλα μου τον πιάνω και του λέω δεν μας χαιρετάς και λέει αυτός ούτε εσύ με χαιρετάς και μου έδωσε τον καινούργιο του αριθμό και μου είπε να με πάει σπίτι. Κάναμε κάτι στο αυτοκίνητο του και μου έλεγε ότι μόνο εμένα θέλει δεν θέλει καμιά άλλη. Τις επόμενες μέρες μιλούσαμε κανονικά. Με είχε ρωτήσει αν μπορώ να βρεθούμε αύριο και του είχα πει μάλλον ναι και την άλλη μέρα δεν μου έστειλε όλη μέρα μήνυμα και είχα νευριάσει και τον έβρισα και μαλώναμε και το ίδιο βράδυ με πήρε τηλέφωνο και τα ξαναβρήκαμε και του ζήτησα συγνώμη.Μία μέρα που μιλούσαμε στο τηλέφωνο άρχισε να μου λέει για την πρώην του ότι του είχε κάνει πολύ κακό και τον απειλούσε και γι’αυτό συμπεριφερόταν έτσι και μου υποσχόταν ότι θα άλλαζε! Ένα απόγευμα είχαμε μιλήσει και μου έλεγε ότι έχει πυρετό και ότι είναι πολύ χάλια και μετά από λίγο περνάω από το σπίτι του και τον βλέπω από κάτω με τους φίλους του και του λέω αυτό ήταν ότι είσαι άρρωστος και μου έλεγε ότι είναι άρρωστος και ότι κατέβηκε για λίγο. Την άλλη μέρα του έστειλα και μου είπε ότι νευρίασε γιατί πάλι όλο δεν τον πιστεύω και δεν έχει λόγο να μου πει ψέμματα. Την επόμενη μέρα τον παίρνω τηλέφωνο γιατί όλοι μου έλεγαν ότι όλο τον βρίζω και τον αμφισβητώ και ότι εγώ πρέπει να τον πάρω τηλέφωνο και τον πήρα και μιλήσαμε κανονικά και του είπα ότι θέλω να τον δω αλλά πάλι δεν βρεθήκαμε γιατί ήταν στο χωριό. Μετά από δύο μέρες μπαίνω στο προφίλ του και βλέπω ότι με διέγραψε από το facebook.Τον πήρα τηλέφωνο να τον ρωτήσω το γιατί και το μόνο που είχε να πει ήταν ότι δεν σε διέγραψα εγώ και δεν ξέρω πως έγινε .Μου μιλούσε μες τη γλύκα και είχε την απαίτηση να μάθει που είμαι και μου είπε ότι θα με πάρει την άλλη μέρα να βρεθούμε. Δεν με πήρε τηλέφωνο ούτε με έκανε add στο facebook. Ένα μήνα μετά ένα βράδυ που ήμουν μεθυσμένη τον πήρα τηλέφωνο και του είπα ότι θέλω να τον δω αλλά αυτός δεν μπορούσε να έρθει γιατί ήταν εκτός της πόλης μας και δεν είχε πως να γυρίσει. Δύο μέρες μετά με παίρνει τηλέφωνο λέγοντας μου ότι θέλει να με δει και ότι αν δεν πάω θα έρθει κάτω από το σπίτι μου. Τελικά πήγα, ήταν πάρα πολύ καλός, ήμασταν πέντε ώρες μαζί. Με έκανε add στο facebook μπροστά μου τον δέχτηκα .Μετά από αυτό δεν ξαναμιλήσαμε και πριν μια βδομάδα με ξανα-διέγραψε από το facebook.Αυτό που με βασανίζει είναι γιατί να μου τα έλεγε όλα αυτά αφού δεν τα εννοούσε; Γιατί μου υποσχέθηκε ότι θα αλλάξει και ότι θέλει να είμαι μόνο δικιά του; Γιατί; Δεν μπορώ να ξεκολλήσω..

Η απάντηση της Ναταλίας

Πωπω βρε κοριτσάκι μου τι μπέρδεμα είναι όλο αυτό που ζεις; Έξι φορές διάβασα το mail σου για να μπορέσω να βγάλω μια άκρη.

Συμβουλή πρώτη : Απόφευγε να μπλέκεις με άντρες που έχουν μακροχρόνιες on-off σχέσεις με μια γυναίκα και την κρατάνε. Ακόμα κι αν χωρίσουν στην πρώην θα μείνουν κολλημένοι για πολύ καιρό κι εσύ θα σαι απλά το "δεκανίκι" ή ο σάκος του μποξ για να ξεσπάνε τα νεύρα τους για όσα πέρασαν τόσα χρόνια με την "άλλη"...

Επίσης αυτός που μου περιγράφεις -δεν τον ξέρω τον άνθρωπο- είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.

Μια μεθάει και σε θέλει μια ξεμεθάει και δεν νοιώθει καλά και δεν μπορεί να σε δει, μια σε κάνει φίλη στο Facebook μια σε διαγράφει... Πόσων ετών είναι; 7 ; 

Καταλαβαίνω βρε κοριτσάκι μου πως όταν είσαι πολύ νέα, κάτι τέτοια μπορεί να σε καψουρεύουν και να κολλάς και να νομίζεις ότι είσαι πολύ ερωτευμένη και τι θα κάνω Θεέ μου και τέτοια.

Αλλά πάρ’το αλλιώς.

Αν βουτήξεις από τώρα στην θάλασσα των ψυχοπαθών αρσενικών, μετά δεν θα σου αρέσουν τα καθαρά νερά.

Βρες ένα normal αγόρι χωρίς εκκρεμότητες με πρώην που να σε θέλει και να στο δείχνει.

Και πέρνα υπέροχα ! Σου αξίζει.

Περιμένω τα mail σας στο: natalia@daphne.gr

Ναταλία.

Ιnfo: Την Ναταλία Γερμανού την απολαμβάνετε καθημερινά στο Sfera 102,2 μέσα από την ραδιοφωνική της εκπομπή με τον Βασίλη Δρυμούση, Δευτέρα έως Παρασκευή 18:00 -20:00 και στην εκπομπή "Μη χανόμαστε" στο κανάλι "Ε" κάθε Σάββατο στις 23:00.

Μπορείτε να τη βρείτε στο: twitter.com/nataliagermanou και στο Instagram: natalia_germanoy

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR