counter

Ναταλία Γερμανού: Μιλά για το μισθό της στο "Ε"

Ναταλία Γερμανού: Μιλά για το μισθό της στο "Ε"
Ναταλία Γερμανού: Μιλά για το μισθό της στο "Ε"

Ναταλία Γερμανού

Συνέντευξη στο ΟΚ! και στον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού και μεταξύ άλλων μίλησε για το μισθό που παίρνει στο κανάλι Εpsilon. 

Είναι καλύτερες οι οικονοµικές απολαβές σου τώρα; Αν πω ότι δεν επηρέασε στην απόφασή µου να δώσω τα χέρια µε το Εpsilon TVκαι το οικονοµικό σκέλος της συµφωνίας µας, θα πω ψέµατα και ψεύτρα δεν είµαι. (Γελάει.) Οι παρουσιαστές που έχουν αποµείνει στην τηλεόραση και δουλεύουν µόνο για τη δόξα, µπορεί να είναι δύο, ένας, για να µην πω κανένας. Οι περισσότεροι εργαζόµαστε για βιοποριστικούς λόγους, ακριβώς γιατί η δουλειά αυτή µας βοηθάει να καλύπτουµε τα έξοδά µας και να πληρώνουµε τις υποχρεώσεις µας. Εκτός όµως από αυτό, επηρέασε σηµαντικά και το ότι µου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω µε καινούριους ανθρώπους, που είναι τα στελέχη του σταθµού, ενώ παράλληλα συναντιέµαι µε συναδέλφους µε τους οποίους είχαµε συνεργαστεί άψογα στο παρελθόν, όπως είναι ο Βασίλης ∆ρυµούσης που έχει αναλάβει την αρχισυνταξία της εκποµπής, ο σκηνοθέτης Περικλής Ασπρούλιας, η δηµοσιογράφος Μαργαρίτα ∆ρούτσα και άλλοι. Παρόλο λοιπόν που το Μη χανόµαστε είναι µία δύσκολη και απαιτητική εκποµπή, υπάρχει ένα πολύ παρεΐστικο κλίµα, ακριβώς γιατί όλοι όσοι δουλεύουµε γι' αυτό εκπέµπουµε στο ίδιο µήκος κύµατος. Αυτό που διαπίστωσα από τις πρώτες κιόλας συσκέψεις µας ήταν ότι κανένας από τους συνεργάτες δεν µένει στο προφανές και στο εύκολο και ότι δεν έχουν τη διάθεση να «ξεπετάξουν» την εκποµπή. Αν για παράδειγµα, ετοιµάζαµε ένα αφιέρωµα στον Παναγιώτη Φασούλα, δεν θα σταθούν στο να φέρουν ως έκπληξη τη γυναίκα του αλλά θα ψάξουν το κάτι παραπάνω.

Θα επέστρεφες στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου αν σου γινόταν ανάλογη πρόταση; Ναι, γιατί όχι; Αν η οµάδα που δούλευε µπροστά αλλά και πίσω από τις κάµερες ήταν καλή, δεν θα είχα λόγο να µην το κάνω.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί. 

CoverOk

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR