counter

Nαταλία Γερμανού: "Μαρία Ηλιάκη είσαι οχιά!"

Nαταλία Γερμανού: "Μαρία Ηλιάκη είσαι οχιά!"
Nαταλία Γερμανού: "Μαρία Ηλιάκη είσαι οχιά!"

Ναταλία Γερμανού Μαρία Ηλιάκη

Την δική της απάντηση έδωσε στην Μαρία Ηλιάκη, η Ναταλία Γερμανού μέσω twitter στην σχόλιο που έκανε η πρώτη μέσα από το "Δέστε τους" το απόγευμα της Παρασκευής 4 Απριλίου για την σχέση της παρουσιάστριας με τον Μάνο Ιωάννου.

Συγκεκριμένα η Μαρία Ηλιάκη σχολίασε τις δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού στο Πρωινο MOU λέγοντας: «Πιστεύω ότι τον πάει για σχόλασμα τον Ιωάννου. Γιατί είπε ότι είναι πάρα πολύ καιρό και μετά είπε ότι είναι μαζί 9 μήνες. Αν το 9 μήνες είναι ο πολύς καιρός της Ναταλίας, σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Έτσι όπως το είπε είναι σαν να είναι μαζί δύο χρόνια.» Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε τις δηλώσεις της Μαρίας Ηλιάκη με καυστικό και αιχμηρό χιούμορ γράφοντας χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της στο twitter:

"Μαρία Ηλιάκη: Η Ναταλία πάει για σχόλασμα τον Ιωάννου. Τι να σχολιάσω. Τον τίτλο ή την φαρμακερή οχιά Μαρία Ηλιάκη; Έλεος!" Eνώ η Μαρία Ηλιάκη έσπευσε να της απαντήσει γράφοντας: "Δεν θα μπει κανείς ανάμεσά μας!", βάζοντας πολλές κόκκινες καρδούλες και φατσούλες να κλαίνε από τα γέλια... Αν πρόκειται για χιούμορ μεταξύ των δύο παρουσιαστριών ή σοβαρολογούν, θα φανεί τις επόμενες μέρες...

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR